Blog

Őszi akció

MGÉ
MGÉ
2021.09.07 13:30
Őszi akció

Mint minden évben, ősszel ismét itt az ideje megújítani a kerteket.

Nem elég a ránk váró feladat, még egy rossz hírt is tudatnom kell veled. A beszállítónk tájékoztatott róla, hogy az újabb gyártású DCM termékek jelentős áremeléssel kerülnek majd a piacra, mert az alapanyagok ára a pandémia miatt jelentősen megdrágult.  

Ezért is készültem egy villámakcióval, ami az eddigiektől jelentősen eltér:

A DCM áremelése ellen nem tudok mit tenni, de azt tudom javasolni, hogy ha el tudod raktározni egerektől és pajkos ebektől mentes helyre, nyugodtan spájzolj be belőle kicsit nagyobb adagot még most, a meglévő készletekből.

Ahogy idén a Mentorprogramok kapcsán minden évszakban, most is készültem kedvezményes csomagajánlatokkal:

A csomagok 200 nm-es kertre vannak méretezve, a médium és a professzionális pedig tartalmazza a téli felkészítő gyeptrágyákat is.

 

És egy újdonság: az egyedi csomagokhoz járó ajándékok!

Ezen felül, ami újdonság, hogy akkor is részesülhetsz a csomagokhoz tartozó kedvezményekből, ha Te máshogy szeretnéd összeállítani őket.

Nyugodtan pakolj minden szükséges hozzávalót be a kosaradba, majd a kosár oldalon válaszd ki az ajándékodat:

  • ha legalább 50.000 Ft-ért rendelsz, akkor választhatsz, hogy 1 liter Esstence Bug Stop-ot, vagy az 1 liter Esstence Origo Sprintet kérsz hozzá ajándékba
  • ha legalább 75.000 Ft-ért vásárolsz, akkor egy liter Humin Garden Plus-Sol-t vagy 1 liter Biocomb tisztítószert választhasz grátisz (Moha, Tető vagy Homlokzat tisztítót)
  • ha pedig 100.000 Ft felett vásárolsz, az 5 literes Humin Garden Plus-Sol, az 5 literes Esstence Bug Stop és az 5 literes Esstence Origo Sprint közül választhatsz magadnak ajándékot.

Ezekben az esetekben BÁRMIT rakhatsz a kosaradba, ha eléri az értékhatárt, a kosár oldalon fel fogja kínálni a webáruház az ajándékokat, amelyekből választhatsz (ott kell rákattintani és bekerül a kosárba ingyenesen).

Fontos: utólag nem tudjuk az ajándékot érvényesíteni, ezért figyelmesen menj végig a fizetési folyamaton!

Az őszi akciónk csak 1 hétig tart:

2021-09-08- tól 2021-09-15-ig! Ne maradj le róla!