Humin Garden huminsav talajkondícionálók

Próbáld ki kockázatok nélkül fantasztikus talajkondícionálónkat! Kattints a DÍJMENTES termékmintáért!

A Humin Garden TALAJKONDICIONÁLÓ egy hatássokszorozó. Akár szerves-, akár műtrágyát használsz a kerted
ápolása során, látványos különbséget tapasztalsz majd a huminsavval kiegészítve.De egymagában is kiemelkedő hatással rendelkezik.

ÖTVÖZD A HATÁST TOVÁBBI TERMÉKEKEKKEL... VÁLOGASS CSOMAGAJÁNLATAINK KÖZÜL!
> Tovább a csomagajánlatokra!

Nézet:
Sorrend:

Az egyik különleges tulajdonsága, hogy a talajban felhalmozódott, de a növények által fel nem vett tápanyagokat, mikoelemeket aktiválja és a tápanyagkörforgásba beépíti.

Mi történik amikor elkezded használni a hidrolizált huminsavat?

  • Zöldebb lesz a fű és növények. Mintegy 10%-kal növeli a klorofill képzést, amitől a gyep és a zöld növényzet üdébb megjelenésűvé válik.
  • A Humin Garden Plusz hatására a növények nagy leveleket nevelnek, így a termés is szebb és nagyobb lesz.
  • Mivel a humuszképzők rendkívül jól megkötik a vizet, a huminsav használatával kevesebbet kell öntöznöd, a növények szárazságtűrőbbé válnak.
  • A növények nagyobb gyökértömeget nevelnek. Így több tápanyaghoz és vízhez jutnak, mélyebben és stabilabban tudnak megkapaszkodni a talajban.
  • Komplex mikroelem pótló, így a zöldségek és gyümölcsök ízletesebbek
  • Megakadályozza a tápanyag kimosódást, megköti a kijuttatott tápanyagot és az maximálisan tud hasznosulni.

Granulátum és az oldat használata közötti külömbség

Humin Garden Plus granulátum kiszórható a talajra, konyhakertbe, gyepre.Ültetéskor ültetőgödörbe bekeverve talajnedvességtől és az öntözéstől fog aktívan oldódni. De akár öntözőkannában oldva is kilocsolható a növények köré, mert könnyen oldódik.

Humin Garden-Sol oldat kiválóan permetezhető, vízbe öntve keverjük el, nem ülepszik le ha nem történik azonnal a felhasználása.Másnap rázzuk fel a permetezőt és kezelést folytathatjuk.
Permetezővízbe keverés során mindig a kezelendő növényállományhoz kell igazítani a koncentrációt.Növények lombjára kijuttatása során lombtrágyaként szívódik fel és kelátkötésben hasznosul rövid időn belül.Vegyszerekkel keverhető és más lombtrágákkal is.

- konyhakerti növény lombján maradó permetezés 10 liter víz/ 10 ml huminsav
- fák, bokrok permetezése levélen maradó hatás miatt 10 liter víz/ 25 ml huminsav
- gyep permetezés esti órákban történjen magas hatóanyag kijuttatás 10 liter víz/ 250 ml huminsav ( reggel lemosó öntözés kell, hogy kísérje)
- magvetés permetezés 10 liter víz/ 250 ml huminsav