Fél órás telefonos konzultáció (SOS)

Gyártó: Kertfüv.
Webshop ár:
10 000 Ft
 • Speciális kérdése van a kertjével kapcsolatban?
 • Valamilyen visszatérő problémával küzd?
 • Nem tudja miért nem akar olyan lenni a pázsitja, mint ami a fűmag dobozán volt, pedig mindent szó szerint betartott?

Az interneten nagyon sok információ érhető el: képek, videók, leírások tömkelege áll a rendelkezésére, mégis könnyen meglehet, hogy elbizonytalanodik, hogy vajon az lesz-e a legjobb módszer, amit talált?

Erre nyújt megoldást az fél órás telefonos konzultációnk.

Ahány kert… annyiféle nehézség. Nincsenek univerzális varázsszerek, amelyek minden egyes kertre jók. Hiszen mások a körülmények (a talaj, az időjárási sajátosságok, a növények, a kertészkedési „előélet”).

A leggyakoribb problémák, amelyeket kapok ezeken a szaktanácsadásokon:

 • az én kertemben lévő földbe, milyen fűmag való?
 • mikor, mivel és hogyan kell tápanyagozni a pázsitot?
 • sárgulnak az örökzöldek, mit tegyek?
 • megtámadták a kertemet a hernyók, csigák, vakondok.. hogyan állítsam meg őket?
 • kiégett, kifoltosodott a gyep, pedig locsoltam…mit tegyek?
 • hogyan kezdjek neki a füvesítésnek?
 • ha kicserélem a talajt a kertben, akkor megoldódik  a talajprobléma?

Kerülje el a drága és kiábrándító tanulópénzeket, amit egy rosszul megválasztott módszer, eszköz vagy hatóanyag tehet a kertjével!

A konzultációt egy alapos felméréssel kezdjük, részletesen átbeszéljük a kertje paramétereit, a problémát. Ezek alapján szakszerű, kertjére szabott megoldási javaslatot teszünk, ami az Ön kertjének sajátosságait is figyelembe veszi, nem csak egy általános ajánlás.  

Mikor válassza ezt a megoldást?

 • Ha már van egy kis rutinja a kertben, így elég csak egy kis útbaigazítás
 • Speciális kérdése van,
 • Visszatérő problémával küzd (pl. sárga-foltosodás)
 • Szaktanácsra van szüksége (pl. tápanyagokkal, permetszerekkel kapcsolatban)

Ez alatt az fél  óra alatt megtaláljuk a problémájára  a lehető legjobb megoldást, illetve akár egy egész éves útmutatót is kaphat ahhoz, hogy az Öné legyen a környék legszebb gyepe.

Kiegészítő információk:

 • A konzultációt    banki utalással vagy bankártyás fizetéssel lehet megrendelni.
 • A telefonos egyeztetés  időpontját rugalmasan  határozzuk meg.
 • A számlát  emailben fogjuk kiküldeni. 
 •   Kuponos kedvezménnyel nem vonható össze!

Molnár Gábor Éva kertészmérnök, a füvesasszony

Krisztian Lantos
2019. Szeptember 14.
Idén június végén füvesítettük a kertet. Megpróbáltunk mindent jól csinálni. Jó minőségü anyagokat használtunk,rendszeresen böségesen locsoltuk. Ki is keltek a magocskák annak rendje szerint. Szépen erösödött a fü egészen júliusig. Akkor elkezdett erötlen halvány zöld vagy inkább sárga színü lenni. Kutattunk a lehetséges okok után,majd a párom rátalált Éva weboldalára.
Telefonos segítségkérés következett.
Éva rögtön tudta,hogy új építésü ház kertjéröl van szó,pedig ezt nem is mondtam neki. A beszélgetés során felnyitotta a szemünket,logikus érvekkel alátámasztva,hogy miért is locsolunk rosszul. Sikeresen megfejtette a füvünk problémáját. Sajnos a talaj gombás fertözéssel került hozzánk.
Az Éva által a saját webshopjában kínált termékeket használva már kb. egy hét után látványos javulás következett be.
Éva szakmai tudásának köszönhetöen a füvünk ismét fü kinézetü lett.
Köszönjük Éva

Üdvözlettel Tünde és Krisztián
Emtinghausen
Török Zsolt
2018. Május 30.
Kedves Asszonyom!
2015. tavasszal lett telepítve a képeken is látható gyepszőnyegem. Öntözőrendszerrel kezeltem abban az évben. Esténként öntöztem, ahogyan nem szabad. 2016 tavaszától azután szépen bejelentkezett a reggeli pókhálósodás, gombásodás, nyárra sárga foltok formájában, majd a lótücskök is megérkeztek.A Pázsitdoktort fogadtam meg, aki irtotta a gombákat, a lótetveket. Ha kimaradt 1 hónap, kiújult az egész károsodás. Pázsitdoktor érkezett, kezelte, helyrejött. Ekkor találkoztam (a lótetvek kapcsán) az Ön honlapján a Horto Bio Ricinito-val, mint lótetű, pajor, vakond elhárító szerves trágyával, és egyáltalán a gyepek kezelésének az Ön által prezentált, oktatott megközelítésével. Mondhatom, nagy hatást tett rám az Ön által az ismeretterjesztő filmjein bemutatott kezelések, módszerek összessége. 2016 őszére búcsút vettem a Pázsitdoktortól, az esedékes gyepszellőztetést már saját régi késes Wolfommal csináltam meg, hihetetlen volt. Attól kezdve az Önnel 2017 során történt telefonos konzultációk alapján saját magam gondozom a gyepet. Az eredmény önmagáért beszél. Alkalmazom a tavaszi réz-kénes lemosást követő gyepszellőztetést, majd ricinítós , egyéb DCM-es trágyázásokat. Használom az Ön ajánlásai alapján az Antagont, az Artist, a Bora WPt, a Prohumint, az EmBiot, a VitalGreent, az Amalgerolt, a Rosatop CA-t, és így tovább. Nincs Pázsitdoktor, magam csinálok mindent. A gyep egészen jól viselkedik. Ugyan múlt héten a záporok után felfedeztem a reggeli pókhálósodást. Erre jött egy bordói leves lemosás és Antagonos szórás, beöntözés. Most minden rendben levőnek tűnik, haladok tovább azon az úton, amelyre Önnek Hála, kerültem.
Szívélyes üdvözlettel, nagyrabecsüléssel és köszönettel.
Török Zsolt ,Martonvásár
Brada Tamás
2018. Május 17.
Kedves Éva! Kérem engedje meg, hogy kb 1,5 hónappal a telefonos konzultációnk után megosszam tapasztalataim az elért eredményekről is! Az Ön által javasolt termékektől két nagyon pozitív változás állt be:- a tuják mintha új életre keltek volna! - a kertben lévő fenyőfa ami eddig "csak úgy volt" tehát semmi hajtást sem rügyet, nem hozott, sőt inkább a kipusztulás jeleit mutatta tele van csodálatosan szép világoszöld hajtásokkal, csodálatos látni, hogy újra van benne élet! Szinte mindenhol hajt, még azokon az ágakon is melyeken már nem volt tűlevél sem!
Köszönöm szépen a segítségét, és támogatását, én mindenkinek csak ajánlom Önt!
Brada Tamás
2018. Március 29.
Kedves Éva, A fél órás telefonos konzultációt vettem Öntől igénybe. A tujáimmal kapcsolatosan voltam teljes tanácstalanságban, mellyel kapcsolatban kértem a segítségét!
Az első pozitív dolog az volt, hogy pontosan a megadott időben történt a hívás.A tanácsadással kapcsolatban jó volt végre megbeszélni az éves növényvédelmet, valamint a tápanyagozást is, mivel eddig sajnos ezzel kapcsolatban senki nem tudott használható segítséget adni Önön kívül! Óriási segítség volt az is, hogy a szükséges termékeket nem kellett "összevadászni" hanem meg is tudtam rendelni. A rendeléssel kapcsolatban a gyors és pontos szállítás kiemelkedő volt.A segítségét és szolgáltatásait köszönöm szépen, aki tőlem fogja kérdezni ki segített nekem, annak csak Önt fogom ajánlani!
Írjon véleményt!

Termékhez ajánljuk

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Kertfenntartás és kertfüvesítés
Így füvesíts
Bizonytalan vagy a kertben?
Gyere el Workshopjainkra és tanuld meg Évától, a füvesasszonytól hogyan lehet a Te kerted is irigylésre méltóan szép!
Azt, hogy mitől lesz a gyep egy dús smaragdzöld szőnyeg, az örökzöldek pedig kicsattanóan egészségesek!
További részletek
Mit kezdj a vakonddal