Konzultáció, tanácsadó nap

Webshop ár:
120 000 Ft

Tanácsadó nap az Ön kertjére szabva!

Gondja akadt kertje gondozásával kapcsolatban? Nem tudja, hogy a növényeken jelentkező problémák vajon mire utalhatnak? Rengeteg tanácsot megfogadott már, de egyik sem volt az igazi?

Amikor összeállítottam a „Tanácsadó nap az Ön kertjére szabva!”csomagot, azokat az egyedül nehezen megoldható kerttel kapcsolatos problémákat helyeztem középpontba, amelyeket a munkáim során tapasztaltam.

Mit szólna hozzá, ha együtt gyógyítanánk meg kertjét, hogy az később a legnagyobb pompájában tündököljön?

Ha úgy érzi elakadt a gyep és az örökzöldek gondozásában, valamint az öntözőberendezések működése sem az igazi, akkor sincs oka az elkeseredésre. Van egy jó hírem! A megoldás itt van!

Egy személyes tanácsadás keretein belül elmegyek Önhöz, hogy megvizsgáljam kertje talaját, gyepét és növényeit. A segítségemmel felgöngyölítheti az örökösen visszatérő problémákat. Sőt! Elárulom Önnek azokat a szakmai tippeket, amelyekkel elérheti, hogy udvara ne csak egy házhoz tartozó kellék legyen, hanem élő partnerévé váljon a jövőben.

A tanácsadás legvégén pedig egy olyan receptet kap tőlem, amely az Ön kertjének adottságaira van szabva.

Mit tartalmaz pontosan a Tanácsadó nap?

  • Személyes, helyszíni konzultációt, amelynek során megvizsgálásra kerül a gyep szerkezete, egészsége és életciklusa.
  • Egy kertjére szabott gondozási program összeállítását, amivel a későbbiekben szakszerűen tudja ápolni az Önt körülvevő zöld övezetet.
  • Talajminta vételezést és elemzést, hogy megtudjuk pontosan milyen annak tápanyag tartalma, szerves és szervetlen anyag összetétele, valamint pH értéke.
  • Az öntözőrendszere átvizsgálását, ami lehetőséget biztosít arra, hogy beállítsuk a helyes időzítést kertje öntözésére.
  • Kertfelépítési tanácsadást, aminek során megosztom Önnel a szakma fortélyait, illetve kertjével kapcsolatos tervezési javaslataimat (átültetés, metszés, tippek-trükkök).
  • A gyepen kívüli növénykultúra áttekintését, amelyből megtudhatja, miben rejlik kertje sokszínűsége.
  • A kertje egészségügyi ellenőrzését, amelynek során fényt derítünk az egyes növények betegségeire, azok kialakulásának okaira és a különböző tápanyagproblémákra.
  • Nem utolsó sorban pedig egy írásos összefoglaló szakvéleményt, amelyet három napon belül eljuttatok Önhöz.

Azonban a Tanácsadó nap itt még nem ér véget!

Annak érdekében, hogy kertjében minden zökkenőmentesen és gondtalanul működjön, a tanácsadást követően két hónap múlva ellátogatok Önhöz. Így közösen megtudjuk nézni, hogyan és milyen ütemben javulnak a problémák, illetve a pázsit és a növények, hogyan reagálnak a felépített stratégiára.

Egy gondosan ápolt kert a későbbiekben nemcsak a szépségében nyújt majd Önnek pazar látványt, de egy pillanat alatt otthona legkellemesebb kiegészítőjévé is válik.

Rendelje meg még ma egyedi tanácsadói csomagunkat és legyen szemtanúja kertje újbóli felvirágzásának!

„Tanácsadó nap az Ön kertjére szabva!”csomag ára kiszállással együtt: 94.500 Ft + áfa (br.120.000 Ft).

BÓNUSZ LEHETŐSÉG!  Bruttó 500.000 Ft feletti kertépítési megbízás esetén 50.000 Ft-ot jóváírunk azoknak, akik a tanácsadói nap szolgáltatásunkat választották.

Szabaduljon meg a kert körüli terhes gondoktól és tegye ezt a helyet a frissítő pihenés központjává!

Molnár Gábor Éva kertészmérnök, a füvesasszony
"a kertek személyi edzője"

Tel: +36 30 33 69 063

Ehhez a termékhez még senki nem szólt hozzá. Legyen Ön az első.
Írjon véleményt!

Termékhez ajánljuk

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Kertfenntartás és kertfüvesítés
Így füvesíts
Bizonytalan vagy a kertben?
Gyere el Workshopjainkra és tanuld meg Évától, a füvesasszonytól hogyan lehet a Te kerted is irigylésre méltóan szép!
Azt, hogy mitől lesz a gyep egy dús smaragdzöld szőnyeg, az örökzöldek pedig kicsattanóan egészségesek!
További részletek
Mit kezdj a vakonddal