Viano szerves és ásványi gyeptrágyák

A Viano termékcsalád szerves tápanyagokból áll, amelyek támogatnak a kerted egészséges, vegyszermentes fenntartásában.Minden granulátum a recept szerinti hatóanyag tartalommal rendelkezik. pH-ja 6-7 közötti, valamennyi talajtípus esetében jól épül be. Használatukkal nem csak a növényeket az egész talajt tápláljuk. 

Nézet:
Sorrend:
 

Az egészséges kert ma már nem egy magától létező stabil rendszer, hanem egy KINCS, amelyet tudatos környezetkímélő tevékenységgel őriznünk kell!Környezet és egészség szorosan összefügg egymással.

Komplex szerves növénytápok a természetes tápanyag-utánpótláshoz

A helyes kertápolással, növénytermesztéssel nagymértékben hozzájárulhatunk korunk legelterjedtebb betegségei, és azok következményeinek megelőzéséhez.Kertjeinknek nem csodaszerekre van szükségük, hanem arra, hogy rendszeres időközönként természetes módon,megfelelő minőségben és menynyiségben visszapótoljuk az elhasznált tápanyagokat.Ehhez kiváló hatóanyagkombinációt biztosít a VIANO terkécsalád.

A növényeknek elemi alapanyagokra van szükségük, melyek egy részét a talajból, más részéta levegőből és a csapadékból szerzik be. A tápanyagok egyrésze a sejteken belül kerül tárolásra, más része szabadon kering a növényben.

A tápanyagok megszerzése a növények számára nem egyszerű feladat. Mivel nem képesek a helyváltoztatásra, a talajból táplálkozó közel szomszédos társakkal versenyeznek a talaj tápanyagkészletéért.Azért, hogy mindenkinek jusson kielégítő mennyiség, a rendszeres Viano tápanyagpótlás a megoldás.Hogy a kijuttatott tápanyag stabil maradjon a talajban, célszerű HUMIN GARDEN PLUS ( humuszpótlást) együtt használni kelátkötő tulajdonsága miatt is.

Kertápolás a természet erejével

Viano elsőként került forgalomba Magyarországon mint szerves és ásványi trágya kombináció. Növényi-állati-ásványi eredetű alapanyagokból készült komplex, hosszú hatású, granulált, szerves és szervesásványi tápanyagokat, melyekkel kiválthatóak lettek a műtrágyák és növényvédő szerek.

Természetazonosan működnek és valamennyi, a talajélet számára fontos, makro-, mezo- és mikroelemet tartalmazzák, növény kultúránként eltérő összetételben, mennyiségben.
Hosszú hatóidejűek. A szerves és ásványi alkotók természetazonos lebomlási ciklusa teszi lehetővé a talajban az egyenletes tápanyagellátást 60-90 napon keresztül.Kijuttatás időszaka: tavasztól késő ősziga vegetáció teljes időszakában, 5-8 C talajhőmérsékletig.

A természettel összhangban élve, természetes keringést teremtve, a kert nekünk fog dolgozni amikor kis segítőinket segítségül hívjuk a ESSTENCE gilisztahumusz oldattal. Mikorbiológiai egyensúlyban lévő kert több örömteli, meghitt órát jelent, mint fáradságos munkát.
Kezdjük kicsiben, mert a közvetlen környezetünkben tett változások apró, de annál fontosabb lépések a környezetkímélés útján!

Viano termékcsalád professszionális és hobbikertészek számára is megoldást nyújt

Nem csak a gyepáplás területén, hanem a konyhakert bio megoldásrendszerén keresztül is támogatást nyújt a VIANO, hogy minnél zamatosabb zöldség kerülhessen a konyhaasztalra.Aki a talajjal foglakozik és hagyja, hogy növény önmagát kiszolgálja, akkor teszi a legtöbbet holosztikus világ kiteljesedéséért.