Kertépítés

KERTÉPÍTÉS, SZEGED 2010 ŐSZI FÜVESÍTÉS

MGÉ
MGÉ
2016.04.15 18:33
KERTÉPÍTÉS, SZEGED 2010 ŐSZI FÜVESÍTÉS

Kertépítés Szeged és környékén, füvesítés, automata öntözőrendszerek telepítése

A Kertfüvesítés csapatának székhelye Mórahalom, így Szeged és környéke egyértelműen kedvező helyzetben van, ha velünk szeretné megterveztetni és megépíttetni a kertjét, de természetesen országosan állunk ügyfeleink rendelkezésére legyen az őszi füvesítés vagy tavaszi füvesítés.

A kert lelke a zöld gyep, amit a növények ékszerként díszítenek.

A kertépítés épp olyan munka, mint a stylist-é. Ki kell találni a koncepciót, összeválogatni a megfelelő darabokat, és tökéletesen felöltöztetni az adott területet.

A tudásom ahhoz kell, hogy a kerted a Te valódi igényeidet szolgálja ki.

Nem fogok jóváhagyni olyan ötleteket, amelyekről tudom, 1-2 éven belül megbánnád. A dolgok folyamatosan változnak, így az a filozófiám, hogy a kert legyen könnyen fenntartható sok-sok éven át.

Sokszor tapasztalom, hogy a kezdeti lelkesedés hamar alább hagy, amikor a tulajdonos rádöbben, valójában mennyi dolga van a kerttel, hogy meg tudja őrizni azt az állapotot, amit a kertépítő megteremtett. És sokszor ez nem is sikerül.

Hidd el, a praktikus megoldások is tudnak álomszép kertet teremteni, nem csak az egzotikus sok gondozást igénylő különlegességek és az  érzékeny angol pázsit.

Én azt szeretném elérni, hogy Te 5 év múlva is imádd a kertedet.  10 év múlva pedig hálásan gondolja a napra, amikor elültetésre került a megfelelő helyére a fa.

Mindig szem előtt tartjuk, hogy könnyű legyen a dolgokon változtatni, hiszen ráunhatsz a kavicságyas járdára, és vágyhatsz helyette kőlapokra inkább.

És amikor elkészül a kert, nem hagyunk magadra: használati útmutatóval együtt adjuk át, hogy öröm legyen benne a gondoskodás.

Mert ha robot fűnyíró segít is a fűápolásban, akkor is neked kell tápanyagot pótolni,a növényápolást elvégezni.

Miért szoktak minket ajánlani az ügyfeleink barátaiknak?

  • Mert a legjobb megoldást ajánljuk, nem azt, ami számunkra a legprofitábilisabb. Például pontosan megtervezzük az automata öntözőrendszered, hogy az víztakarékos és könnyen kezelhető legyen, miközben pontosan annyi vizet juttat a kertedre, amennyire szükség van.
  • Specialitásunk a talajjavítás, újra termővé tétele, a talajélet egyensúlyának helyreállítása, drága és körülményes talajcsere nélkül. Legyen akár egy új építésű ingatlanod feltöltött talajjal vagy egy régi, műtrágyákkal „ápolt” kifáradt talajod.
  • Minimális műtrágya használattal, vagy teljesen anélkül dolgozunk, és törekszünk rá, hogy a kert a műtrágya nélkül is fenntartható legyen.
  • Mert megtanítjuk, hogyan kell vegyszermentesen ápolni a kertet, védve a saját és szeretteid egészségét, megóvva a környezeted.
  • Mindig részletes receptet adunk pontos utasításokkal, eszközökkel a fűmag felneveléséhez, a gyepszőnyeg és a növények ápolásához. Nem magadnak kell kitalálnod, hogyan tartsd meg a kertépítő által megteremtett csodát.
  • Megtanítunk a helyes öntözés gyakorlatára. A legtöbb probléma forrása a víz, így ha egyetlen dolgot fogadsz meg a kert ápolásából, az öntözés gyakorlata legyen az. 

Ha úgy érzed, hogy Te is egy könnyen fenntartható, álomszép kertre vágysz, fordulj hozzám bizalommal, segítek megteremteni számodra! +36303369063

Ha magad vágnál bele, szeretettel ajánlom a Kertfüvesítés című könyvem, a blog cikkeim és a webáruházat, ahol minden eszközt és információt megtalálsz a saját kerted megépítéséhez!

Egészséges, szép kertet kíván:

Molnár Gábor Éva, a füvesasszony

Tel: +36303369063