Kertépítés, Szeged 2010 őszi füvesítés

Kertépítés, Szeged 2010 őszi füvesítés

 Lépcsős szintkialakítás  a kertben. Nem mindennapi hatást kelt a látvány. Az őszi  munkák nagyon vontatottan haladtak az esőzések miatt, de nem adtuk fel és lombhullásra sikerült a fűállománynak bebokrosodnia.  Ha a varázslatra kíváncsi lenne, akkor a lelkes csapattal együtt megismételhetjük abban a kertben, amire ön  rámutat. Itt tud elérni azonnal!

De ki kell, hogy ábrándítsam. A kert élőlény és  erősen reagál a körülmények változásaira. Ezért ha átadjuk a kertet, akkor kap egy csekklistát és egy Kertfüvesítés című  könyvet is, ami szerint a fenntartási folyamatokat  könnyedén eltudja  sajátítani. Ezt azért teszem, mert a varázslat hatása  a könyv nélkül félő lenne, hogy elmúlna,de  a segítségével könnyedén elsajátítható a gyep  éves  kezelési ritmusa.

Ha egymaga szeretné megalkotni álmai kertjét(nem kis büszkeségre ad okot  a  saját pázsit), abban is segítségére leszek:

 Minden profi kertépítési  hozzávaló megtalálható a webáruházban.

Kapcsolódó cikkek
Kertfüvesítések réme a tarackgyom
Elolvasom
Kertfüvesítések réme a tarackgyom
2015. November 20.
Amikor a  kertet tervezi, ezt ne feledje!  A tarack (tarackbúza Agropyron repens )  a fűben nem várt  áldás lehet. De, miért is olyan nagy ellenség a kertészkedőknek, akik mellőzni szeretnék a pázsit összetevők közül ezt a zöld egyszikűt? Mert ha megjelenik a tarack a  fűben...
Neked is lehet könnyedén gyepszőnyeged egy füvesítéssel
Elolvasom
Neked is lehet könnyedén gyepszőnyeged egy füvesítéssel
2015. November 20.
Nagy dilemma előtt több család minden évben, hogy megengedhetik-e maguknak a gyepszőnyegezés költségét a kerépítés, pázsitfelújítás során vagy sem. Esetleg annak befektetési költségét szívesebben elköltenék más kerti kiegészítőkre.
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Kertfenntartás és kertfüvesítés
Így füvesíts
Bizonytalan vagy a kertben?
Gyere el Workshopjainkra és tanuld meg Évától, a füvesasszonytól hogyan lehet a Te kerted is irigylésre méltóan szép!
Azt, hogy mitől lesz a gyep egy dús smaragdzöld szőnyeg, az örökzöldek pedig kicsattanóan egészségesek!
További részletek
Mit kezdj a vakonddal