Amalgerol a gyepnek, mint a C vitamin az embernek

Gyártó: Cheminova Agro
Webshop ár:
5 325 Ft

Amalgerol a gyepnek, mint a C vitamin az embernek
Talajkondicionáló és növény immunerősítő BIO termék
Literes kiszerelés ( 1 L)

Használjuk akkor, ha nincs még 50 évünk arra, hogy a lassan fejlődő kertünkben utólag gyönyörködjünk!
Ha azt szeretnénk egy-két éven belül, hogy a kertünk növényzete, füvesítése csodálatos legyen, akkor Amalgerol a megoldás.

Használjuk beöntözésre vagy permetezésre, és az élet a kertben optimális lesz. Nem kell félnünk az aszálytól, a túlöntözéstől és a talajvizes évektől sem.Az Amelgerollal kezelt talaj és növény minden viszontagságot kibír.

Legtöbb növénybetegség szabad szemmel nem látható oka a talajgond. Hiába tápláljuk a növényeket, ha azok nem tudják felvenni a rossz talajkörülmények miatt a tápanyagot (rossz talajszerkezet, levegőtlenség, víznyomás).

A sokkhatást szenvedett növények 2-3 kezelés után látványosan javulnak.
Beöntözéshez, permetezéshez 10 l vízhez keverünk 1 dl Amalgerolt.
-10 literes bekeverés 4-5 növényre elegendő
-10 literes bekeverés permetezéssel 250 négyzetméteres területre elegendő

Összetétele: algakivonat, növényi illóolajok, ásványi olajok, alginát, mannitol, laminarin,makro és mikroelemek.

Biztonsági adatlap Megtekintem
Sulyok Zsolt
2019. Szeptember 22.
Az Amalgerolt használom egy ideje 2 hetente nagyon kötött talaj miatt, de mar latszik az eredménye. A repedezett szikla kemény talajról teljesen eltűntek a repedések, és a fű is egyre szebb. Igaz kiszórtam nyáron fél zsák vivisolt es dcm mix2 tapot.
Radics István
2019. Június 26.
Tavaly nálam is sok volt a kalapos gomba, az idén szerencsére még egyet se láttam. Kevesebbet öntözök, és heti, kétheti rendszerességgel fújom hol Amalgerollal, hol Trainer & Smaragd kálcium kombóval.
Pintér Gyula
2019. Április 01.
Annak idején az Ön ajánlásával kezdtük el használni az Amalgerolt és csodát művelt a füvünkkel.
Kovács Roland
2018. Szeptember 17.
Először is köszönöm "füvestársaim" nevében is a sok hasznos infót és a törődést!
Önnél ismertem meg az Amalgerolt, azóta is használom, csodaszer :)!
Csonkáné Judit
2018. Május 07.
Öt évvel ezelőtt ültettem télizöld fagyalt sövénynek. Homokos a talaj. Azóta sajnos egyáltalán nem nőtt, többször kellett pótolnom is. Két hónappal ezelőtt olvastam az Amalgerolról az oldalukon. Eddig 2x öntöztem meg vele a sövényt, csak bámulok annyira megindultak, szép zöld a levelük és bokrosodik. Azóta más növénynek is adok belőle, és már többen észrevették a pozitív változást a kertben. Hálásan köszönöm.
Fülöp Ágnes
2017. Július 01.
Sok hibát elkövettem a kertem ápolásában és bizony kétségbeestem amikor gombás megbetegedések tönretették a fűvet és rengeteg örökzöldet. Sajnos növényvédőszerekkel és gazdabolti tanácsokkal nem sokra mentem max. 2 hét múlva újabb és újabb gombás gócok jelentek meg. Teljesen véletlenül találtam rá erre a honlapra amikor elkeseredve böngésztem a netet hátha találok megoldást. Mivel a problémám elég tipikus volt, a videókban illetve blogokban leírtak alapján ki tudtam választani ami jó lehet a kertemnek. A fűre Amalgerolt és DCM Antagon-t az örökzöldekre folyékony humuszt és Fostifex Mg-t vettem. A fű látványosan egy Amalgerol kezelés után nem gombásodott, most kezeltem le másodszor és kijutattam az Antagont is. Szerencsére csapadék is hullott úgyhogy a fű szebb mint májusban. Az örökzöldjeim egy humuszos fostifex-es kezelésen túl vannak, új ágelhalásokat már nem látok, folytatom a kezelgetésüket. Nekem bejöttek ezek a szerek mert tényleg rövid időn belül segítettek.
Iritz László
2017. Május 07.
Két éve kezdtem használni az Amalgerolt, elég rossz szegedi talajon. Ha eső esett akkor massza volt, ha kiszáradt, akkor beton kemény. Általában négy hetente permeteztem ki a talajra kb. 8 alkalommal a veteményesre és a gyepre is.
Az eredmény várakozáson felüli volt! A talaj szerkezete teljesen megváltozott lágyabb, morzsalékos lett. A veteményesben a palántálás szinte kézzel történik már, a kapálás is sokkal egyszerűbb! Faültetésnél a gödör kiásása is sokkal gyorsabb lett, köszönhetően a "jó" földnek. Nagy esőzés esetén sem áll meg a víz a gyepen sem!
Úgy alakult, hogy idén építkezés miatt a füves területünk fele "megsemmisült", a másik felét pedig egy kapa segítségével mi számoltuk fel, hogy egységesen füvesíthessünk. A maradék füvet szinte gyepszőnyeg szerűen tudtunk felszedni, mert a talaj annyira porózus, morzsalékos volt, hogy ezt nagyon egyszerűen megtehettük. Semmi összeállt föld, agyagos talaj vagy ilyesmi! Vettem is gyorsan még egy litert, mert az új füvesítésen is mindenképp használni szeretném, hogy a hozott új föld is ilyen legyen.
Külön köszönöm Évának és Istvánnak a sok értékes infót és beszélgetést! :)
Jakab Zoltán
2016. Október 15.
Három hónapja használom a fűre,havi egyszer.Gyönyörű zöld lett tőle a fű,az elszáradt területek is kizőldültek.Ajánlani tudom mindenkinek aki szereti a szép egészséges füvet.
Dr. Bálint Alexander
2016. Május 22.
Tényleg jó a Szer! Ajánlom mindenkinek, havonta belerakom a növényvédelmi permetszerbe (minden másodikba a gyümölcsfáknál, pázsitnál) és locsolok is vele parit, ubit 100ml/10 l. adagolással!
Ez a kert Doktor, így hívom.
Gelencsér Péter
2016. Május 14.
Először nem fűztem sok reményt a termékhez, de mivel nagyon kötött a talaj, el kezdtem használni azon a területen, ahova később a veteményest terveztem. Később azonban meggondoltam magam és kétszer akkora területet kezdtem el használni, mint amekkorát kezeltem, így jól látható volt a különbség. A kezelt területen morzsalékos volt a kapálógép után a föld, a kezeletlenen pedig öklömnyi hantokon ugrált a gép. Rögtön beöntöztem az új részt is a szerrel és ma már ugyanolyan morzsalékos. Sosem gondoltam, hogy az én kötött agyagos talajomon egyszer puszta kézzel tudok palántának gödröt ásni, de most gond nélkül megy.
Zuti Pál
2015. Március 09.
A jót is lehet jobban csinálni,ezért választottam az Amalgerol talajkondicionálót.
Szikszay Ádám
2015. Március 09.
Két hónapig használtam az amalgerolt szinte minden héten, amikor arra a meggyőződésre jutottam, hogy a fű sokkal szebb mint azelőtt volt és ha esik az eső, már nem áll meg a gyepen olyan sokáig a víz.Én kitartok a használata mellett ,mert látom ,hogy érdemes volt a munkát belefektetnem.
Írjon véleményt!

Termékhez ajánljuk

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Kertfenntartás és kertfüvesítés
Így füvesíts
Bizonytalan vagy a kertben?
Gyere el Workshopjainkra és tanuld meg Évától, a füvesasszonytól hogyan lehet a Te kerted is irigylésre méltóan szép!
Azt, hogy mitől lesz a gyep egy dús smaragdzöld szőnyeg, az örökzöldek pedig kicsattanóan egészségesek!
További részletek
Mit kezdj a vakonddal