Így füvesíts

 


Eleged van már abból, hogy a szomszéd kertje mindig zöldebb?

Már előre félsz a nyártól, mert mindig kiég a pázsit?

Zavar, hogy minden tavasszal újra kell kezdened a füvesítést?Az egészséges, smaragdzöld gyep számodra is elérhető, ha hűen követsz néhány egyszerű szabályt.


Sokan ott rontják el, hogy azt hiszik, a fű az fű, csak el kell vetni, és máris lehet hátra dőlve élvezni a dús, üde zöld pázsit látványát.


Ez nem ilyen egyszerű.


A frissen vetett fű rendkívül sérülékeny, kártevők dézsmálhatják a gyökereit, óvni kell az időjárás viszontagságaitól,de már az sem mindegy, hogy milyen talajba milyen fűmag kerül.


Ahhoz, hogy a már kisarjadt gyep tartósan egészséges és dús maradjon, sok-sok apró lépést kell újra és újra elvégezni – például szellőztetni, öntözni és pótolni a tápanyagokat.


Az így füvesíts című,


Rövid, öt leckéből álló oktató-sorozatban összegyűjtöttem neked ezeket a részfeladatokat, amelyeket ha Te rendszeresen ellátsz, biztosan sikerélményben lesz részed, és nem kell attól tartanod, hogy minden évben előröl kell kezdened a füvesítést.


Ebben a kurzusban szó lesz arról, hogy milyen feltételeket érdemes teremtened, mielőtt nekifogsz a füvesítésnek, melyek a leggyakoribb hibák és hogyan tudod elkerülni őket, hogyan védekezhetsz a kártevők ellen, és kapni fogsz sok más gyakorlati tanácsot is.


Ez a mini-tanfolyam Neked való, ha:    • még soha nem ültettél saját pázsitot
    • eleged van abból, hogy a gyeped minden nyáron kiég
    • meg akarod tanulni, hogy mivel tudod távol tartani a kártevőket
    • szeretnéd, ha végre a te kerted lenne zöldebbIratkozz fel az ÍGY FÜVESÍTS mini-tréningre, és legyen végre idén olyan a kerted, amilyennek megálmodtad!