Blog

Új év, új lehetőség a kerted számára! Búék 2021.

MGÉ
MGÉ
2020.12.30 17:13
Új év, új lehetőség a kerted számára! Búék 2021.

A 2020-as év sok új kihívást hozott.

Ahogy én láttam sokan fordultak újra a természet felé, és az utazások, baráti összejövetelek helyett elkezdték a kertjüket, szűk életterüket csinosítgatni, ha már ez a fránya vírus úgyis bezárta őket az otthonukba.

Sok új ember fordult hozzám tanácsért, segítségért, hogy a kertész kezéből kivéve ő maga gondozza a kertjét.

Ennek én szívből örülök már csak azért is, mert hiszem azt, hogy a saját munkánk gyümölcsét sokkal jobban tudjuk élvezni, ráadásul a kertészkedés rendkívül jó hatással van az egészségedre is.

 

A sok-sok kérdés nagy terhet rótt a vállamra, ezért is kellett összeszedni magam és megoldást találni arra, hogy sokkal többeknek tudjak segíteni akkor is, ha én magam nem tudok többfelé szétszakadni.

Ezért a háttérben elkezdtünk dolgozni egy igazi tudástáron. Egy olyan weboldalon, ahol játszi könnyedséggel találod meg Te is a Téged érdeklő témákat, a válaszokat a kérdéseidre, a megoldásokat a problémáidra.

Természetesen ez egy folyamatos munka, és még nagyon sok dolgot kell elkészíteni hozzá, de az alapok készen vannak, és rövidesen Te is megismerheted az új Éva Kert névre keresztelt kertészeti tudásbázisomat, amelyen nem csak én, hanem az általam nagyra tartott szakértők cikkeit, videóit is meg fogod találni 2021-től.

Az oldal egyetlen célja, hogy minden tudást a kezed alá adjon, amivel a kertedet ápolhatod, szépítheted, gyógyíthatod.

Ügyes keresővel, átlátható kategóriákkal, sok letölthető anyaggal és még több cikkel, videóval áll majd rendelkezésedre.

De itt még nem állt meg a munka! Ahogy 2020-ban a talajgyógyítás volt a fókuszban, úgy a 2021-es évben is a természeti egyensúlyok, az élővilág regenerációs képességének helyreállítása lesz a fő fókusz. Ehhez többek között izgalmas, új termékeket is fejlesztünk, amelyekkel könnyedén tudod gyógyítani az örökzöldeket, a gyep gombás betegségeit, vagy biztosíthatod az értékes tápanyagokat a konyhakerted növényei számára.

 

Köszönöm, hogy velem vagy, hogy bizalmat szavaztál nekem 2020-ban!

Tegyük egészségesebbé és szebbé környezetünket 2021-ben is!

Ezzel a videóval kívánok nagyon boldog új évet!

 

Hamarosan újra találkozunk és belevágunk a kerti teendőkbe!

Egészséges, szép kertet kíván:
Molnár Gábor Éva, a füvesasszony