Rólunk írták-webshop

Juhász Zsolt visszajelzése

2022.01.07 08:25
Juhász Zsolt visszajelzése

Zsolt esete jól példázza hogyan lehet a teljesen élettelen talajból is virágzó, egészséges kertet "varázsolni":

Kedves Éva!

Négy évvel ezelőtt elkészült a családi házunk, amelyhez egy szép, zöld, füves kertet képzeltem el.
Ezt azonban egy olyan talajon kellett volna megvalósítanom, amelyet soha nem műveltek korábban, teljesen élettelen volt és legtöbben lemondóan néztek rám, hogy ezen bizony sok mindent ne várjak. Azt tudtam, hogy ha megoldható, vegyszerek nélkül szeretném megújítani a talajt és nem csak a két pici lányom miatt.
Egyetértek Önnel és hiszem, hogy a természet képes megoldani a problémáit, ha kellően odafigyelünk rá és megadjuk neki a szükséges tápanyagokat azok eredeti formájában. Így nem volt kérdés, hogy az Ön termékeit választottam (beleértve a fűmagot is) és teszem azt azóta is.
Engedje meg, hogy csatoljak pár képet a kertről, ami azóta nemcsak az én, de a család és baráti kör büszkesége is és alig várják, hogy ráléphessenek, leüljenek ebbe a csodás szőnyegre. Amire pedig külön büszke vagyok, hogy ezt mind saját kezűleg értem el, öntözőrendszer használata nélkül (és csakis hajnali, reggeli órákban locsoltam ahogy Ön is többször megírta). 

Még egyszer köszönöm a sok segítséget, tanácsokat és a remek vegyszermentes termékeket. Egészségben, sikerekben gazdag új évet kívánok Önnek!
Üdvözlettel,
Juhász Zsolt