Rólunk írták-webshop

Szél Írisz esete a gombával

MGÉ
MGÉ
2023.08.06 10:49
Szél Írisz esete a gombával

Írisz egy kezdődő gombabetegség ellen lépett fel határozottan, íme az eredményei:

Kedves Éva,

Pár hete beszeltunk telefonon, gyep kezdődő gombásodása miatt. Elvégeztem a javasolt protokollt (Esstence, Humin Sol, Antagon), majd egy hétre rá elszórtam a tavalyról maradt Dcm őszi stresszkezelőt és a gyep már most csodálatosan változott! Nyoma sincs a száraz töveknek, gyönyörű, haragosszöld, sűrű, egészséges a fű, öröm ránézni! Mindezt vegyszermentesen - ami nekem egy mopsz kutyus gazdájaként nagyon fontos!

Folytatni fogom a huminsavas kezelést, októberben még egy kör őszi stresszkezelővel. A hírleveleket is olvasom, sokat tanulok belőlük. Közben a szomszéd is elleste tőlem a trükköket, ők is ugyanígy lekezelték a gyepet, náluk kisgyerek van (a kertészük vegyszeres permetezest ajanlott nekik a gomba ellen, de én lebeszéltem őket). Külön örülök, hogy a közvetlen közelemben is vigyáznak a környezetre, egyre kevesebb a vegyszer.

Ezzel a levéllel és néhány fotóval szerettem volna megköszönni a segítségét és a hasznos tanácsokat (a valóságban még ennél is gyönyörűbb a fű). További sok sikert kívánok a munkájához.


Köszönettel:
Szél Irisz