Blog

Legyél idén a füvesasszony mentoráltja!

2021.01.31 17:20
 Legyél idén a füvesasszony mentoráltja!

Bizonyára nem vagyok vele egyedül, hogy csak olyasmibe fogok bele szívesen, amiről átfogó ismeretek állnak a rendelkezésemre.

Az olyan dolgok, amihez morzsánként kell összegyűjteni és magam rendszerezni a sok információt, valahogy nem jutnak egyről a kettőre.

Nincs ez másként a kerttel sem.

Töredelmesen bevallom, hogy noha évek óta hallom és kapom a vásárlóimtól a visszajelzéseket, hogy szuperek a cikkek, kiválóak a termékek, de nem áll össze nekik a teljes kép valahogy, nekem sem állt össze, hogy mit kezdjek ezzel.

 

A szezonban hétről hétre küldöm a tudnivalókat, teendőket, termékajánlásokat a kerti feladatokhoz évek óta. Persze, ha valaki később csatlakozik be, és kimarad egy fontos fázis az az egész szezonra rányomhatja a bélyegét… (pl. hiába írom meg márciusban, hogy most kell gyepet szellőztetni, ha valaki áprilisban iratkozik fel, ezért kimarad neki a gyepszellőztetés és az indító tápanyagozás öntözhet bármilyen kiválóan, akkor is legyengülhet és betegeskedhet nyáron a gyepe…)

 

3 éve nekigyűrtem magam és elkészítettem a workshop tananyagát, ahol egy szuperintenzív 1 napos képzéssel lenyomtam a kert gondozás alaplépéseit. Azonban a workshop keretében egyszerre 6-8 főnek tudok segíteni, évente maximum 4-5 alkalommal.

 De mi van azzal a több ezer fővel, aki követ, de nem tud eljönni személyesen?

 Végre megvan számukra is a megoldás! 

A csapatommal idén kidolgoztunk 6 mentorprogramot, amelyek összefoglalóan, pontos receptúrákkal, teendő listákkal, lépésről-lépésre útmutatókkal az egész szezonban segítenek Neked!

 Később valószínűleg bővülni fog a programok száma, de most a 6 leggyakoribb kérdéskörre építettem fel a tematikákat:

 

 • Gyepápolás alapszinten annak, aki kevés munkával szép kertet szeretne
 • Gyepápolás médium szinten annak, aki hajlandó pénzt és időt áldozni arra, hogy övé legyen a legirigyeltebb kert a környéken
 • Gyepápolás professzionális szinten annak, aki mérnöki pontossággal, kertészeket lepipálva akarja gondozni a kertjét
 • Robotfűnyírós kertek gondozása annak, aki az automatizációban látja a jövőt
 • Új füvesítés magvetéssel annak, aki minden kulcstényezőre hatással akar lenni a kertjében
 • A gyepszőnyeg első éve annak, aki szeretné, hogy hosszútávon is igazán csodálatos legyen a gyepszőnyeges kertje

Mivel tud többet az online tanfolyam, mint a hírleveleim?

 

 • Lényegretörőbb. Hosszú levelek helyett praktikus teendő listákat, recepteket, egyszerű magyarázatokat fogsz benne találni.
 • Átlátható és követhető. Egy levélben egy időszak teendőit kapod meg, hogy ne vessz el az egymásnak ellentmondó információk tengerében, de meg tudd tervezni a teendőid 2-3 hétre előre.
 • Nem maradsz le semmiről. Bármikor is csatlakozol a programhoz megkapod az előző leveleket is. A program végén pedig összefoglalva mindent egy dokumentumban is, hogy jövőre meglegyen egy helyen.
 • Egyes programokhoz extra tematikus Facebook csoport tagságot, vagy bónusz letölthető anyagot is kapsz. Így közvetlenül tudsz kérdezni tőlem, és a hozzád hasonló kihívásokkal küzdő csoporttagoktól is.

Nem magadnak kell összevadászni cikkekből, hírlevelekből a tudásmorzsákat. Itt egyben, rendszerezve kapsz meg mindent.

 

Miért jobb az online tanfolyam, mint az élő workshop?

 • bárhol, bármikor el tudod olvasni a leveleket, meg tudod nézni a videókat, nem kell egy adott időpontban elutaznod hozzám
 • nincs létszámlimit, míg a workshopokon évente alig 50-60 embernek tudok segíteni
 • nem olyan tömény, mint az workshop. Nem zúdítok a nyakadba mindent egyszerre. Mindig csak az aktuális teendőket kapod meg, hogy tudj tervezni a feladatokkal, de ne menjen el a kedved az egésztől
 • sokkal olcsóbb, bár nem jár hozzá kapros-túrós rétes ????

Kattints a gombra, válaszd ki, hogy téged melyik program érdekel, és küldeni fogok minden tudnivalót, hogy dönteni tudj.

 Mutasd a programokat!

Egészséges szép gyepet kíván:

Molnár Gábor Éva
a füvesasszony