Blog

Humin Garden kedvezmény, hogy a kertek is velem ünnepelhessenek

MGÉ
MGÉ
2023.02.22 06:24
Humin Garden kedvezmény, hogy a kertek is velem ünnepelhessenek

???? 10 éves mérföldkő nekem, 10 % kedvezmény neked.

Egy fontos mérföldkőhöz értünk a Kertfüvesítés webáruház életében.

10 évvel ezelőtt, február 25-én lett a cég bejegyezve. Hihetetlen, hogy már 1 évtizede született meg az elhatározás, hogy belevágok a webáruház építésbe.

Ez az idő vajon sok vagy kevés?

Amikor hátra tekintek és megnézem a képalbumban milyen fiatalos volt akkor a kinézetem, hát be kell valljam az elmúlt 10 évnek bizony nyoma van. De ugyanígy a tapasztalásnak is, és annak is ahogy formálódik a közösség kertápoláshoz való viszonya.

Ez idő alatt alatt sokszáz visszajelzés érkezett hozzám, és már bánom, de csak néhány éve kezdtem ezeket szépen csokorba összegyűjtve vezetni névvel, fotókkal, hogy azok, akik még keresik az utat megannyi kacskaringó után bátorságot meríthessenek az ő sikereikből a módszereim kipróbálásához.

Ezerszer leírtam, de újra és újra elmondom, hogy a régi módszereket hátra kell hagynunk a fenntartható kertápolásért. Ez nem is kérdés.

Teszem ezt azért is mert éppen ma, amikor ezt a bejegyzést írom Neked, szembe jött velem a közösségi médiában egy büszkélkedő poszt, amelyben a szerző azt ecsetelte, hogy hány zsák pétisót sikerült az idei gyepápolási időszakra szereznie.

Számomra ez is jól mutatja, hogy van még min változtatni a környezethez való hozzáálláson, a gondolkodásmódon.

 

A bosszankodás helyett viszont szeretném most (és ezután is) a hangsúlyt az elért eredményekre fektetni: gyere és tarts velem, hogy ünnep lehessen egész évben minden kertben.

Hálásan köszönöm, hogy velem tartasz ezen az úton. Bízom benne, hogy elfogadod tőlem ezt meghívást, hogy kezdjük együtt a tavaszt az idei évben is!

 

A rendhagyó születésnapi partit, ami most az évforduló örömére 10 napig fog tartani, ezennel ünnepélyesen megnyitom!

Sütemények helyett, a Humin Garden termékcsaládból válogathatsz 10 % kedvezménnyel a kerted mérete és a saját preferenciáid szerint.

2023.02.22-2023.03.03 között a SZULI10 kuponkódot beírva a kosár oldalon 10%-ot jóváírunk minden

  • 1kg, 5kg, és 10 kg-os Humin Garden Plus granulátum vagy
  • 1l, 5l és 10 l-es Humin Garden Sol oldat árából.

Humin Garden talajkondicionálók 

Kívánom, hogy a befektetett kerti munkád mielőbb térüljön meg. Ha még nem próbáltad, hidd el: már az első huminsavas kezelésnek is szemmel látható hatása van, de a kitartó talajkondicionálás, talajjavítás fog igazi változást hozni. Így lesz mit átadni, örökül hagyni a jövő generációinak is.

Használd ki a szülinapi kedvezményt és ünnepeld meg velem a Kertfüvesítés webáruház 10. születésnapját, hogy a kerted is jól kezdje a szezont!

Egészséges talajt, és felkészült szezonindítást kíván
Molnár Gábor Éva, a füvesasszony

*A kupon kedvezmény más akcióval össze nem vonható.