Rólunk írták-webshop

Gomba Edit Erika története

2022.06.22 17:06
Gomba Edit Erika története

Kedves Èva!

sikertörténetek sorozatához lenne nekem is egy kis történetem...

Egy lakótelepi lakásban nöttem fel. Volt ugyan egy hétvégi házunk, de…, mögötte egy kukorica földdel. Hát mondanom sem kell, hogy mindig azt kerestem, hogy fordithatnék hátat a keri munkáknak..

Hogy valaha is ilyen szenvedélyes (és talán mondhatom, hogy sikeres) hobby-kertész válik belöllem, akkoriban még magam sem gondoltam volna.

Ami a sikereket illeti, természetesen egy hosszabb, éveken át való tapasztalatgyüjtés és tanulás eredménye. De a babérokat semmiképpen nem csak magamnak tartogatom, hiszen egy megrögzött kerti tündér ( egy mórahalmi kertinündér..., és akkor már tudjuk is kiröl van szó...) tanácsai nélkül semmire nem mentem volna.

Hogy, hogy is kerültem Èvához? Tanácsokat és információkat kerestem a kertem ápolásához a YT-on és , ott bunkantam rá egy nagyon szimpatukus hölgyre, Èvára.

Tudása rögtön meggyözött. Egyre több müsorát néztem meg és nem csak a praktikus tanácsokat vettem egyre inkább át, hanem megértettem mi is az a tiszta mütrágya, és mit okozok a kertemnek, a növénykéimnek és a kertem minden apró lakójának ezek használatával. Pontosabban, hogy milyen kár okozok hosszútávon ezekkel, illetve milyen áldás a szerves tápok használata minden tekintetben.

Azért az út még innen is olykor elég göröngyös volt, de bármi problémám volt és tanácsot szerettem volna kérni, bámulatos türelemmel és szakértelemmel állt ott mellettem.

Hálás köszönet kedves Èva! Imádom a kertem, és hihetetlen örömet okoz számomra a szépsége! Azt hogy idáig eljutottam és ilyen csodálatos minden körülöttem ha körbenézek, ez az Ön munkáját és szaktudását is dicséri!

Köszönöm!

Edit Erika Gomba