Blog

Add át a Humin Gardent, mint a stafétabotot...

MGÉ
MGÉ
2023.05.10 10:58
Add át a Humin Gardent, mint a stafétabotot...

Telik múlik az idő, itt van a csodálatos május.

Ha kérni lehetne, akkor én azt szeretném, hogy egész évben legyen május. A konyhakertekbe, a balkonládákba kikerülnek az élet csodáját rejtő palánták, magukban hordva az ígértet: az ízletes terményekre és a nyári virágözönre.
Persze ahhoz, hogy az ígéret meg is valósuljon szükség van a gondoskodásodra! 

Tudom jól, hogy a kertészkedésben is mindenkinek megvan a saját jól bevált receptje, amit mindig lehet tökéletesíteni, hogy a kert terményei, virágai, növényei:
- még finomabbak,
- még nagyobbak, szebbek legyenek
- még többet teremjenek
- a zöldségek, gyümölcsök még tovább eltarthatóak legyenek,
- a növények jobban bírják a szárazságot
- betegségnek ellenálljanak és
- minden sokkal üdébb zöld legyen (még a gyep is).


És ebben az a legjobb, hogy minden jól bevált módszert meg lehet fűszerezni egy kis huminsavval,hogy az eredmények hatványozódjanak!


Akik már tavaly, tavalyelőtt is kipróbálták a Humin Gardent, az idén nem az 5kg-os és 5 literes, hanem a legnagyobb, 10 kg-os és 10 literes kiszereléseket veszik, mert nem lehet betelni a látványos eredményekkel!
Persze, valahol el kell kezdeni és meg is kell barátkozni a humusz használatával. Fekete, mint az ördög, de hát milyen lenne, ami a föld „gyomrából” kerül elő?


Májusban nem csak a burjánzó természetet szeretem, hanem azt is, hogy egy csodás ünnepnek, az Anyák napjának is „otthont ad”. Az édesanya az egyik, ha nem a legfontosabb személy az ember életében, akitől a legtöbb dolgot tanuljuk. Talán a kertészkedés és a természet szeretetének alapjait
is tőle sajátítottad el.

Most itt a remek alkalom, hogy a virág mellé egy csepp kis tudást is adj, viszonozva a törődését. A legkisebb, 250 ml-es Humin Garden Sol oldat nagyon szép díszdobozban van, így ajándéknak is megállja a helyét. Ha pedig ezzel ápolja majd a balkonnövényeit, vagy a palántáit, garantáltan gyakran eszébe jutsz majd és örömmel fogja használni.

Sokan nem is tudják, hogy mi az a humuszpótlás, azt pedig, hogy igazából milyen egyszerű, szinte el se akarják hinni. Itt a kedves apropó, ami kapcsán megmutathatod mindezt!


Rendeld meg itt a díszdobozos Humin Garden Sol-t! 

Sokszor az elhatározás nehezebb, mint a megvalósítás. Kora tavasszal betévedt hozzánk egy német ajkú házaspár. Nem tudom hogyan, hiszen nincs bolt, csak a webáruházi rendeléseket lehet átvenni személyesen…
Az asszony valamennyire törte a magyart, ezért kézzel-lábbal magyarázva, de megértettük egymást.


Abban kért segítséget, hogy mit használjon a bio konyhakertjében. Kapott Plant Guard Oiltlemosópermetezéshez, Esstence Origo Sprintet a komposzt készítéshez, és persze egy kis vödör huminsavat a veteményezéshez.
Alig egy héttel ezelőtt, jött be a raktáros hozzám az irodába, hogy vevők jöttek, de ide én kellek, mert nem tud beszélni velük. Kimentem, és az ismerős párral találtam szemben magam ismét. Meg is lepődtem, hogy-hogy visszajöttek ilyen hamar egy jó hónap után.


A hölgy óriási mosollyal az arcán mutogatta el, hogy nagy vödrös Humin Gardent szeretne, mert tesztelte a salátánál és a különbség óriási: az a sor, ami alá szórt humuszt kétszer akkora és sokkal finomabb, mint a másik.
Kuncogtam egy jót, mi tagadás jól esett a lelkemnek, hogy a huminsav ismét bizonyítani tudott, és hogy újabb lelkes kertbarátokra tettünk szert, akik ezzel a módszerrel akarják folytatni a kertészkedést. Nem akarják már a véletlenre bízni a sikert!


Én mindig örömmel adom át a tudásomat, szívesen segítek tanácsokkal.
Azt javaslom, hogy próbáld 
ki Te is milyen boldoggá tud mások sikere tenni téged is! Add át ezt a tudást anyák napján azoknak, akik igazán fontosak a szívednek, hogy ők is részesüljenek a kerti sikerekben és tovább gyűrűzhessen a természettel összhangban álló kertészkedés módszere.

Csodálatos májust, és ereje teljében levő kertet kíván
Molnár Gábor Éva, a füvesasszony