Vitanov Ágnes ajánlása

Négy évvel ezelőtt vásároltuk a házunkat, ahol a kert igen siralmas állapotban volt. Amint lehetett lecseréltettük a földet, és újra vetettük a füvet, de sajnos a magoknak még a fele sem kelt ki.

Folyamatosan próbáltunk mindenféle tápanyaggal segíteni neki, az eredmény igazából a gyom maradt. Elkezdtem az interneten "földbarát" szereket keresgélni, mert amennyire lehet igyekszem a vegyi anyagokat mellőzni. Így találtam rá Molnár Gábor Éva honlapjára.

Nagyon tetszett maga a honlap is, és amikor felhívtam Évát, nagyon kedvesen, készségesen válaszolt a kérdéseimre. Az Ő útmutatója alapján idén tavasszal újra vetettük a füvet, és bár a télies húsvét eléggé megtréfált minket, a jobb idő beköszöntével a füvünk is életerőt kapott, és igazi szép gyep lett belőle.

Mindenkinek csak ajánlani tudom Éva szakértelmét, és az általuk forgalmazott szereket, mert megéri.

Kevés olyan vállalkozással találkozik az ember, ahol nem a mindenáron való nyerészkedés a fő szempont, hanem a tényleges segíteni akarás, és a szakértelem.

Itt megtaláltam. Köszönöm.

Vitanov Ágnes
2015.06.22.Budapest

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Kertfenntartás és kertfüvesítés
Így füvesíts
Bizonytalan vagy a kertben?
Gyere el Workshopjainkra és tanuld meg Évától, a füvesasszonytól hogyan lehet a Te kerted is irigylésre méltóan szép!
Azt, hogy mitől lesz a gyep egy dús smaragdzöld szőnyeg, az örökzöldek pedig kicsattanóan egészségesek!
További részletek
Mit kezdj a vakonddal