Tanácsadás mindenkor

A 2013-as tavaszi telepítés után nagyon szépen megindult a fű. A kezdeti gyomosodást látva megijedtünk, de Éva és István biztatására felvettük a harcot a gyomokkal: gyakran nyírtuk a füvet, és folyamatosan gyomláltuk – kézi erővel, négykézláb araszolva, de megérte, mert a nyár végére nagyon szép, üde tömött zöld füvünk lett.

Ősszel aztán elkezdett foltosodni: sárga foltok jelentek meg rajta. Megint gyors segélykérő telefon, és Éváék speciális tápanyagok kiszórásával orvosolták a problémát.

A tél végére új probléma jelent meg: a hópenész, és megint kaptunk rá „csodaszert”, ami tényleg hatott. Most újra szép a füvünk –hála Évának és Istvánnak. Szívesen ajánlom őket, mert az első találkozásunk óta folyamatosan szakszerű segítséget kapunk tőlük, és figyelemmel követik a kert alakulását.

Андрей Заварзин

Szeged ,2014

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Kertfenntartás és kertfüvesítés
Így füvesíts
Bizonytalan vagy a kertben?
Gyere el Workshopjainkra és tanuld meg Évától, a füvesasszonytól hogyan lehet a Te kerted is irigylésre méltóan szép!
Azt, hogy mitől lesz a gyep egy dús smaragdzöld szőnyeg, az örökzöldek pedig kicsattanóan egészségesek!
További részletek
Mit kezdj a vakonddal