Süd-Bau Építőipari és Kereskedelmi Kft.

Cégünk a Süd-Bau Építőipari és Kereskedelmi Kft 2012 tavaszán a megalapításának 15. évfordulóját ünnepelte. Ez alakalomból a szegedi irodánk kertjének felújítását is tervbe vettük és Interneten keresztül kerestünk kertépítőt erre a munkára. Az árajánlaton túl a szakmai ismeret volt a döntő számunkra, amikor az Mg- Parkot választottuk. Az öntözőrendszer felújítását, a gyepszőnyeg telepítését az elvárásaimnak megfelelően, precízen kivitelezték.

A kert felújításakor még nem volt sejthető, hogy milyen szélsőséges időjárási viszontagságoknak nézünk elébe. A mérnökasszony felajánlotta, hogy a kert fenntartásában is segítésünkre lesz, hogy a gyepszőnyeg a kert sajátságos klímájába, adottságaiba besimuljon.

A kert egész évben pompázott, a gyepszőnyegen a romboló aszályt nem lehetett észlelni és az üdítően zöld fű látványát szinte senki sem állta meg szó nélkül.

Mindenkinek ajánlani tudom az Mg Park munkáját.

Dr.Dudás Szilvia
Tulajdonos –Ügyvezető
Süd-Bau Építő és Kereskedelmi Kft.

Szeged, 2012.11.7.

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Kertfenntartás és kertfüvesítés
Így füvesíts
Bizonytalan vagy a kertben?
Gyere el Workshopjainkra és tanuld meg Évától, a füvesasszonytól hogyan lehet a Te kerted is irigylésre méltóan szép!
Azt, hogy mitől lesz a gyep egy dús smaragdzöld szőnyeg, az örökzöldek pedig kicsattanóan egészségesek!
További részletek
Mit kezdj a vakonddal