Megoldó napra miért gyere el?

EGERVÁRI LÁSZLÓNÉ
2018. Június 05.
 
Sokat töprengtem, hogy elutazzunk-e több száz kilométert, jelentkezzek-e a megoldó napra. Nem a pénz miatt, hanem a hosszú út miatt. De összefoglalva azt mondom: MEGÉRTE!!!

Örültem neki, hogy szinte egy szakmai nappá nőtte ki magát a lehetőség. Jól éreztük magunkat Nálatok!
Jó volt "kérdezz - felelek"-et játszani. (De természetesen ez nem játék volt, hanem a valóság.) Jó, hogy a termékeidről beszéltél, hiszen én még a konzervatívok közé tartozom, aki szereti megfogni, megszagolni, megpróbálni azt a terméket, amit vásárol.
 
Biztos, hogy ezután rendelek Nálad. Számomra egészen más így vásárolni, hiszen tudok kérdezni, bár lehet, hogy ugyanazt ami egy ismertetőben is le van írva.
Természetesen elkészítettem a "koktélt" és a saját növényeimen próbáltam ki először, de a megrendelőimnél is a tujákra - elsősorban - kiöntöztem.

Jó ötletnek tartom, hogy szeretnéd megoldani  a füveket bemutatását majd néhány négyzetméteren. Én személy szerint szívesen nézném meg élőben is a különböző fű betegségeket. ( Na de ez egy igen nehezen kivitelezhető feladat lenne. Köszönjük, hogy elmehettünk Hozzád!


Üdvözlettel Andrea
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Kertfenntartás és kertfüvesítés
Így füvesíts
Bizonytalan vagy a kertben?
Gyere el Workshopjainkra és tanuld meg Évától, a füvesasszonytól hogyan lehet a Te kerted is irigylésre méltóan szép!
Azt, hogy mitől lesz a gyep egy dús smaragdzöld szőnyeg, az örökzöldek pedig kicsattanóan egészségesek!
További részletek
Mit kezdj a vakonddal