Kertfelújítók ajánlása

 Az Ön által írt könyvecskét néhány hete megkaptam ajándékba.
Elárulom, hogy azonnal el is olvastam.
Engedje meg, hogy néhány gondolatot megosszak a könyvvel kapcsolatban.

Nagyon tetszett, hogy nem több száz oldalas unalmas szakmai értekezést, hanem egy könnyen érthető, lényegre törő és józan paraszt ésszel felfogható könyvecskét olvastam. Bizton állíthatom, hogy bárki, aki elolvassa ezt a könyvet, meg fogja érteni az ok-okozati összefüggéseket, és akkor néhány egyszerű szabály betartásával, és persze egy kis jóleső munkával tartósan szép gyepet varázsolhat majd kertjében.

Valóban látszik a sok tapasztalat, a kísérletezés, és különösen tetszik a szemléletmód, hogy nem "felületkezelési tippeket ad", hanem megvilágítja, hogy hogyan kell rendbe tenni az alapokat ahhoz, hogy később a növény saját maga tudjon megbirkózni a különböző élethelyzetekkel. Ráadásul mindezt lehetőleg természetes módon.

Noha a könyvet a hobbi kertészeknek szánta, kertépítőként azt gondolom, hogy sok kolléga is nyugodtan elolvashatná akár gondolatébresztőként is.

Zsemberi Norbert - kertfelújítók.hu

Címkék: kertfüvesítés
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Kertfenntartás és kertfüvesítés
Így füvesíts
Bizonytalan vagy a kertben?
Gyere el Workshopjainkra és tanuld meg Évától, a füvesasszonytól hogyan lehet a Te kerted is irigylésre méltóan szép!
Azt, hogy mitől lesz a gyep egy dús smaragdzöld szőnyeg, az örökzöldek pedig kicsattanóan egészségesek!
További részletek
Mit kezdj a vakonddal