Kertépítés kerttervezéssel kezdődik

Kertépítés kerttervezéssel kezdődik

Nem 3D-s látványterv megrajzolásra gondolok most, inkább az igényünk pontos felismerésére. Például arra, hogy amikor szeretnénk egy árnyékot adó fát a terasz elé, akkor meg tudjuk határozni, hogy a kert virágban pompázó legyen-e az avagy sem, mert belátjuk, hogy nem szeretnénk heteken keresztül a hulló virágszirmokat sepregetni. 

A kertet megrendelőknek először egy tucat kérdést szoktam feltenni, hogy közelebb kerüljek az elképzelésükhöz mielőtt bármit is ajánlanék. Legtöbben azt állítják, hogy nem tudják, mit szeretnénekpedig a válasz mindenkinél ott van. Igaz egy kicsit rejtőzködik, de mindig megmutatja magát a kérdéssor végére.

Ha szeretné a kérdéseimet hallani, akkor keressen meg bennünket!

Címkék: kerttervezés
Kapcsolódó cikkek
Kerttervezés árak
Elolvasom
Kerttervezés árak
2015. November 20.
A kerttervezés árak számos befolyásoló tényező függvényében változhatnak. Némi keresgélés után számos „ingyenes” ajánlatra bukkanhatunk, amely esetében a kertépítő cégek grátiszként elvégzik a kerttervezés folyamatát. 
Kertfüvesítés  könyv
Elolvasom
Kertfüvesítés könyv
2015. November 20.
A könyv nagy segítséget nyújt a kertbarátoknak. Tetszik a könnyen értelezhető  kertfüvesítő leírás. Tele van a könyv hasznos tudnivalókkal és megoldásokkal, amiket eddig nem ismertem. Webárúházban is  sok érdekes és hasznos dolgot találtam. Ha elakadnék valahol a kertgondozásban, biztos, hogy segítséget fogok kapni ha belelapozok újból  a könyvbe.  
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Kertfenntartás és kertfüvesítés
Így füvesíts
Bizonytalan vagy a kertben?
Gyere el Workshopjainkra és tanuld meg Évától, a füvesasszonytól hogyan lehet a Te kerted is irigylésre méltóan szép!
Azt, hogy mitől lesz a gyep egy dús smaragdzöld szőnyeg, az örökzöldek pedig kicsattanóan egészségesek!
További részletek
Mit kezdj a vakonddal