Rólunk írták-szolgáltatás

EGY SZEGEDI FŐORVOS AJÁNLÁSA

MGÉ
MGÉ
2017.11.02 20:45
EGY SZEGEDI FŐORVOS AJÁNLÁSA

Szegedi Dr. Mészáros Gyula véleménye Molnár Gábor Éva kertészmérnök kertépítési, füvesítési és automata öntözőtelepítési munkájáról.

A kertünk húsz éves, kiritkult, elgyomosodott pázsitját több alkalommal is megpróbáltuk feleségemmel helyenkénti újratelepítéssel helyrehozni, de a várt siker sajnos elmaradt. 

 A füves kert nem lett egységes, az árnyékos helyen már mohás volt a gyep, az újravetett állomány kivált a régiből. Ezt tetézte, hogy nyaranta öntözési problémákkal küszködtünk: több helyen kiszáradt a fű, mivel nem volt annyi időnk, hogy a kert egészét állandóan öntözzük.

Szimpatikus hirdetésükkel találkozva hívtuk meg az Mg Parkot kertünk rehabilitálására. A katalógust nézegetve mi is olyan selymes, exkluzív pázsitra vágytunk, mint amit ott láttunk, ezért a szakszerű újrafüvesítés és egy automata öntözőberendezés letelepítése mellett döntöttünk.

Jó érzés nap, mint nap hazatérve elégedetten végigsétálni a kerten, hétvégente pedig a teraszon megpihenve gyönyörködni a nyírt pázsiton.
A munkájukkal teljes mértékben meg vagyunk elégedve, ilyen az utóbbi 30 évben nem volt, hogy valakiről, mármint szakemberről, mesteremberről ilyet mondhattam volna.

Dr. habil. Mészáros Gyula klinikai főorvos
Szeged, 2009.11.10.