Blog

EGY INTERJÚ VELEM DR.KOCSIS ÁGNES SZERKESZTŐVEL

MGÉ
MGÉ
2018.04.13 09:16
EGY INTERJÚ VELEM DR.KOCSIS ÁGNES SZERKESZTŐVEL

A mai blog témája egy kicsit rendhagyó lesz, más, mint ahogy eddig szokott lenni. Ugyebár mindig jelentkezek, megírom, hogy mit csinálj a kertedben, küldöm az aktuális témához a cikket, és mutatom, mivel ápold a kerted. Ma valami más miatt írok Neked. 

Óriási megtiszteltetés ért. Hétfőn csörgött a telefon, de nem a szokásos kérdések sorát kaptam meg, a sárga fűfoltokról, a barnuló tujákról és az ádáz vakondokról. Azért hívtak, mert szeretnének velem egy interjút készíteni egy enciklopédiába.

Azonnal felhúztam a szemöldökömet, hogy velem? De hát én csak egy egyszerű, dolgos ember vagyok, semmi különlegeset nem csináltam...

Tegnap volt itt a rendkívül kedves hölgy, szinte egész délután beszélgettünk. Megtudtam, hogy ez a különleges kiadvány a "hétköznapi hősöket" gyűjti össze. Az olyan egyszerű embereket mutatja be, akik a saját szakterületükön elhivatottan, másokat segítve, vagy technológiai újításokat bevezetve tevékenykednek.

Ez a Britishpedia- Magyaroszág Sikeres Személyiségei című kiadványa. Ennek a következő kiadásában (2019. május) találhattok majd egy interjút velem is (majd arról is beszámolok ).

 Amikor megkérdeztem, hogy jó, de "mégis hogy jövök én ehhez az enciklopédiához?", azt felelte Dr.Kocsis  Ágnes, hogy ebbe a kiadványba ajánlás útján és kiemelkedő szakmai tevékenységgel lehet bekerülni. Esetemben pedig mind a kettő fenn áll.

Utána néztek a füvesasszonynak, és úgy találták a rengeteg szakmai segítség, az értékes cikkek és a sok-sok pozitív visszajelzés alapján, hogy a munkásságom pontosan ebbe a könyvbe való.

Hálás vagyok a lehetőségért, a kiadó számára is, de leginkább Neked! Nélküled nem lenne kinek írnom a blogposztokat, hogy épp mit tegyél a gyeppel, hogyan tartsd távol a vakondot, hogyan gyógyítsd meg a kerted.

Köszönöm!

Köszönöm, hogy itt vagy, hogy követsz, hogy tőlem szeretnél tanulni!

Éva, a füvesasszony