Dr.Szabó Edgár ajánlása

Örömünkre szolgált, hogy a nyár folyamán, új lakásunk építkezési törmelékekkel hátrahagyott  kertjének rendezése ügyében sikerült Önökre találnunk az Internet segítségével.  Bár őszintén megvallva nem önök voltak az elsők, akiket felhívtam, és szaktanácsadást, javaslatot, véleményt kértem. Azonban számos megbízhatatlan, nem hozzáértő, pontatlan ál-szakemberbe botlottunk.

 Az Önökkel való személyes találkozásunk után meggyőződhettünk szakmaiságukról, a kertészet, kertépítés iránti elhivatottságukról, szorgalmukról. Örültünk annak, hogy gyorsan és a határidőket betartva vállalták el a munkát. Az előre megállapodott költségeket nem lépték túl és becsületesen tudtuk a kertépítés anyagi oldalát kezelni. Segítségünkre voltak a növények, virágok, fák kiválasztásában, a megfelelő beszerzési hely felkutatásában.

Nem csak a zöld terület kialakításában adtak hasznos információkat, hanem kisgyermekünk játszóterének létrejöttében is. Továbbá rugalmasan kezelték a kertépítés folyamatában felmerülő új igényeink kielégítését. Így összességében lakásunk ékévé és megnyugtató színfoltjává vált a kertünk.

Köszönettel tartozunk a javasolt öntözőberendezésért is, melynek beállítását, működtetését István teljes odafigyeléssel végezte el. Számítunk a jövőbeni segítségükre, az évszakoknak megfelelő kertészeti tanácsaikra és jó szívvel ajánljuk Önöket minden leendő kertépítő háztulajdonos számára.

Köszönettel és üdvözlettel:
Dr. Szabó Edgár és Tünde

Szeged, 2011.11.25.

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Kertfenntartás és kertfüvesítés
Így füvesíts
Bizonytalan vagy a kertben?
Gyere el Workshopjainkra és tanuld meg Évától, a füvesasszonytól hogyan lehet a Te kerted is irigylésre méltóan szép!
Azt, hogy mitől lesz a gyep egy dús smaragdzöld szőnyeg, az örökzöldek pedig kicsattanóan egészségesek!
További részletek
Mit kezdj a vakonddal