Dobai Tibor Növényvédő mérnök ajánlása

Idén márciusban nyilvánvalóvá vált számomra, hogy a gyepünk újratelepítésre szorul. Ezirányú ismeretség híján, az Interneten kezdtem el keresni olyan szakértőt, akire ezt rábízhatom. Rögtön az első szűrés során feltűnt Éva és István honlapjának igényességről és szakmai elkötelezettségről árulkodó tartalma, valamint letisztult megjelenése. 

 A telefonos egyeztetések is pozitívak voltak, így egyértelmű lett, hogy rájuk bízom a munkát.Nem csalódtam, a kivitelezés során is ugyanazt az elkötelezettséget és precizitást tapasztaltam, amit a honlap is sugárzott.

Külön előny és nagyon ritka dolog, hogy az általuk telepített gyepek utógondozását, karbantartásának szaktanácsolását is vállalják. Ez rendkívüli megnyugvást jelenthet mindazok számára, akik nem rendelkeznek ilyen irányú szakismerettel.

Dobai Tibor
Növényvédő mérnök
2011.05.25.

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Kertfenntartás és kertfüvesítés
Így füvesíts
Bizonytalan vagy a kertben?
Gyere el Workshopjainkra és tanuld meg Évától, a füvesasszonytól hogyan lehet a Te kerted is irigylésre méltóan szép!
Azt, hogy mitől lesz a gyep egy dús smaragdzöld szőnyeg, az örökzöldek pedig kicsattanóan egészségesek!
További részletek
Mit kezdj a vakonddal