DCM bio gyeptáp 100% szerves anyaggal(10kg)

Gyártó: De Ceuster Meststoffen nv
Kiszerelés: 10 kg
Webshop ár:
9 380 Ft
8 880 Ft

DCM bio gyeptáp 100% szerves anyaggal(amikor már a műtrágya nagyon mű...)
NPK 7-5-10+2MgO
100 %-ban  szervesanyag
Hatástartama 3 hónap
10 kg zsák 200 m² területre elegendő

Amikor  kirázza a hideg a sok  műdologtól, akkor ez termék önnek való. A természetes összetevők egy csepp adalékot sem tartalmaznak.

A termék tökéletes megoldást kínál a gyep hosszú távú BIO tápanyagellátására. A nitrogén tartalom elősegíti a megfelelő növekedést, a szerves foszfor a jó gyökérképződést segíti. A magnézium egészséges levélzetet, élénk színt biztosít a növénynek.

A tápanyagok ideálisan fejtik ki hatásukat, túladagolásból eredő károsodástól nem kell tartani. Három hónapos hatástartama  ideális a növények folyamatos tápanyagellátására, kiugró növekedés nélkül, folytonos ideális növekedést biztosítva.

BIO gazdálkodásban is használható. A termék kizárólag az EC2092/91 Szabályzatának I.sz.  mellékletében  engedélyezett alapanyagokat tartalmazza.  MINIGRAN® mini granulátum minden szemcséje ugyanazt a tápanyagot tartalmazza.

Származási hely: Európai Unió

Szekeres Gábor
2015. Március 09.
Évek óta műtrágyáztam a kertet, de most megfogadtam ahogy a kislányom megszületett ,hogy jobban vigyázok a környezetre. Én ezért választottam ezt a bio trágyát.
Bata Ferenc
2015. Március 09.
Nagyon igényesek vagyunk arra ,hogy mit eszünk meg. A környeztünk tekintetében sem adjuk alább, milyen szerencse ,hogy létezik bio trágya,így tudunk vigyázni a termőtalajunkra modern tápanyaggal.
Írjon véleményt!

Termékhez ajánljuk

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Kertfenntartás és kertfüvesítés
Így füvesíts
Bizonytalan vagy a kertben?
Gyere el Workshopjainkra és tanuld meg Évától, a füvesasszonytól hogyan lehet a Te kerted is irigylésre méltóan szép!
Azt, hogy mitől lesz a gyep egy dús smaragdzöld szőnyeg, az örökzöldek pedig kicsattanóan egészségesek!
További részletek
Mit kezdj a vakonddal