Blog

BÚÉK 2020

MGÉ
MGÉ
2019.12.28 20:32
BÚÉK 2020

Boldog Új Évet Kívánok 2020-ra minden kertbarátomnak és  vásárlómnak !

Ismét elmúlt egy év. Egy hosszú és mozgalmas év. Köszönöm, hogy velem tartottál eddig, megbíztál bennem, megfogadtad a tanácsaimat, vásároltál a webáruházban vagy eljöttél a workshopjaim egyikére.

A 2019-es esztendőben sok dolog történt velem, velünk. Többek között megszületett az Esstence termékcsalád, ami a nagyipari körülmények között bizonyított technológiákat hozza el a kertedbe, hogy végre vegyszerek nélkül is gátat szabhass a gyepet sújtó problémáknak és helyreállíthasd a talajélet egyensúlyát, ami a hitem és a tapasztalásaim szerint a fenntartható élet alapköve.

A munka nem áll meg, még csak az út elején járunk, de nagyon biztatóak a visszajelzések azoktól, akik kipróbálták az újdonságainkat, megfogadva a javaslataimat. Például azokat, amelyeket a Problémamegoldó Workshopon átbeszélünk (a tavaszi időpont 2020. február 29., amire még van néhány szabad hely, jelentkezz!).

A workshopon első kézből kapod meg a legújabb információkat, de természetesen a szezonban a hírlevelekkel és cikkekkel is igyekszem segíteni Neked, remélem velem tartasz 2020-ban is!

Ha régebb óta követsz tudod, hogy még itt a télvíz közepén, az újesztendő első napjaiban is képes lennék már megint a kertről mesélni neked, de ez még korai lenne. :)

Ezért most azt kívánom (és ígérem, segítek megvalósítani is) neked, hogy legyen álomszép gyep a kertben 2020-ban is.  Rövidesen jelentkezem a további részletekkel, hogyan és mivel fogjuk együtt mindezt megvalósítani.

Addig is nagyon Boldog Új Évet!

Molnár Gábor Éva, a füvesaszony