Rólunk írták-webshop

A JÖVŐBEN IS KERESNI FOGOM!

MGÉ
MGÉ
2018.02.19 11:32
A JÖVŐBEN IS KERESNI FOGOM!

Kedves Éva!

Nagyon köszönöm azt a kimagasló segítséget amivel egy álmomat sikerült megvalósítanom!

Mindig egy hatalmas füves kertre vágytam amit végre sikerült kiviteleznem. Sajnos a ház vásárlásánál láttam, hogy nem lesz egyszerű a dolgom, mert a kertben rengeteg hulladék, valamint 45m3 bontási törmelék halmozódott. Köszönöm a telefonos és személyes egyeztetéseket, valamint az Öntől vásárolt termékek kimagasló minőségét!

Még a füvesítés előtt rengeteg vakondtúrással kellett szembenéznem, de a Horto-Bio ajánlása bevállt. Mindkét szomszédom kertjében rengeteg a túrás, de nálam semmi! A kerítés vonalában ment a vakond, de hozzánk nem jött át! (nem tetszett neki a föld) :)

 A fűmag ajánlása pedig egyszerűen döbbenetesen jól sikerült a Johnsons Sport keverék rendkívül jól tolerálta a kezdeti fűnyírási hibáimat és gyönyörű egységes gyepréteg alakult ki a vetést követő 2. hónapra! A barátaim egymást bíztatták a látogatásoknál, hogy vegyék le a cipőt, mert erre a gyepre muszály mezítláb lépni, olyan kellemesen puha! :)

Mégegyszer köszönöm kedvességét és profi hozzáállását csak ajánlani tudom Önt és webáruházát, mint ahogy azt megtettem már többször is!

 

Csatolok pár képet a kezdeti állapotokról és a csodás végeredményről! :)

A jövőben is keresni fogom!

Üdvözlettel!

Csányi Zsolt