Rólunk írták-webshop

Tóth Zoltán tapasztalata

2022.08.13 06:13
Tóth Zoltán tapasztalata

Mindenki szereti a tényleges, valós élményeket ezért bátorkodom megküldeni az én rövid tapasztalatomat a füvesítés/gombátlanítás/tápanyag témakörében.

Kedves Molnár Gábor Éva!

Örömmel találtam meg az interneten böngészve az Ön honlapját és érdeklődve olvastam a cikkeket, ajánlásokat, amelyekben több esetben is magamra ismertem.

Igaz, hogy van egy kisebb kertem 120 m2, de még hobbi kertésznek sem mondanám magam. Legyen zöld kert lehetőség szerint kevés gyommal és ennyi! 

Telepített gyepszőnyeg+2 körös öntözőrendszer+reggel sokat locsoljak és este egy kevesebbet; téli+tavaszi/nyári műtrágya ezek voltak az induláshoz adott "jótanácsok". 

Az első kettő év még ment is, utána megjelent a gombás fertőzés általában májustól októberig. Természetesen gombaölő szerek garmadája (Amistar, Bumper, keverékek stb), amelyek csak ideig-óráig oldotta a problémát. Az évek során folyamatosan előjött a gombásodás, sárgásodás stb.

Egy éve rendeltem először Humin Garden Plus-t, télire pedig DCM stresszkezelőt, tavasszal pedig ismét Humin Garden Plus-t. Ezek alapvetően minimálisan segítettek, de amit észrevettem, hogy a föld talajszerkezet megváltozott. Sötétebb lett, jobban tartotta a vizet, de csak ennyi.

 

Májusban megint megjelent a gomba a szokásoknak megfelelően permeteztem, de három hét után már megint elkezdett sárgulni, ekkor döntöttem, hogy a DCM Antagon talajjavítót is kipróbálom. Amint látszik jól tettem.

 

Így a továbbiakban már nem is kérdés, hogy az általad adott tanácsok tényleg működnek és hatásosak és élni is fogok vele.

Nagyon köszönöm neked a honlapodat és hogy ilyen termékeket forgalmazol!

 

Még egyszer köszönöm!

Tisztelettel: Tóth Zoltán Debrecen