Kulcsrakész Füvesítés

Lehet, hogy Ön nem szeret kertészkedni... vagy nincs ideje rá.

De miért mondana le a gyengéden talpsimogató, kiváló minőségű gyepszőnyegről?

Hiszen mindenre vannak szakemberek, akiknek pontosan az a dolguk, hogy elvégezzék a munkát és átadják az eredményt. A pék is megsüti a kenyeret, így nem Önnek kell.

A kertészmérnök pedig katalógusba illő pazar gyepszőnyeget készít, ha azt szeretné.

Ez az ajánlat akkor szól Önnek, ha a kertjében „nulláról” kell füvesíteni, és Ön csak a végeredményt szeretné élvezni.

  • Lehet, hogy most költözött be és a fű borzalmas állapotban van (vagy egyáltalán nincs is fű).
  • Talán egy új földterületet szeretne befüvesíteni.
  • Építkezés után a kertet is „felépítené”.
  • Esetleg teljesen kicserélné a füvet.

Kulcsrakész szolgáltatásunkkal befüvesítjük és gondozzuk a területet addig, amíg egybefüggő és selymesen zöld, kiváló minőségű gyepszőnyeget kapunk. Akkor vagyunk kész, ha a végeredmény olyan kiváló, hogy álmodni (vagy Photoshop esetén: retusálni) sem lehetne szebbet.

Azért hívjuk „kulcsrakész kertfüvesítésnek”, mert tényleg a teljes folyamatot levezényeljük. Felmérjük az Ön igényeit, megtervezzük a gyepszőnyeget, beszerezzük a szükséges anyagokat (fűmagok, tápanyagok) és felszereléseket (öntözőrendszer), elvégezzük a munkát és utógondozással biztosítjuk a legmagasabb minőséget.

Mindent kihozunk a fűből, amire a fű képes.

A munka során kiemelten figyelünk arra, hogy Ön hogyan szeretné használni a kertet. Tudjuk, hogy minden kert élettér, és ahogy nincs két egyforma lakás, úgy két egyforma kert sincs.

Önnek csak annyi dolga van, hogy megbíz minket... és pár hónap múlva átadjuk a gyönyörű kertet.

 

Milyen előnyei vannak a kulcsrakész füvesítésnek?

Nem kell Önnek dolgoznia – hiszen lehet, hogy nem ér rá vagy mindig fáradt a sok munka miatt.

Nem kell utánaolvasnia. A füvesítést el lehet ám rontani, és egy-egy hibát hónapokba telhet kijavítani. De nálunk megvan az évtizedes szakértelem amit szivesen átadunk önnek.

Nem kell a vásárlással bajlódni. Beszerezzük a fűmagokat és minden szükséges hozzávalót.

Nem kell alvállalkozókkal harcolnia. Ha földmozgatásra van szükség, köveket kell rendelni vagy bármi miatt tárgyalgatni és beszélgetni kell egy másik céggel, akkor mi mindezt elintézzük. 

Nem kell sokat várnia. Célirányosan dolgozunk, és tudjuk, hogy hogyan lehet egy kertet a leggyorsabban és a legmagasabb minőségben befüvesíteni. Felmérés után tudni fogjuk, hogy az Ön kertjébe milyen füvesítési módszer való, milyen fűmag nő jól, azt hogyan, mikor és mennyit locsoljuk, milyen tápanyagokkal segítsük és így tovább.

Nem kell terveznie. Ön megálmodja, mi papírra vetjük.

Elsőre kiváló gyepszőnyeget kap. Garanciánk is van erre, mert tudjuk, hogy mennyire lehangoló, ha a füvesítéssel problémák vannak. Még az anyagi kockázatokat is átvállaljuk Öntől.

Költséghatékonyan füvesítünk. Mi nem fogjuk Önt a drágább megoldásra rábeszélni, sőt, volt olyan, hogy egy olcsóbb módszert javasoltunk. Nekünk Ön egy partner.

És mindezt biztonságosan! Egy szerződéssel védjük Önt. Munkánk átlátható, visszakereshető. Elszámoltathatók vagyunk. Felvesszük a telefont, válaszolunk az emailre. És eddigi ügyfeleink ilyen szép szavakat mondtak a munkánkról (itt is köszönjük!).

Ha felkeltettük érdeklődését, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot  telefonon  +36303369063 !

Természetesen a kapcsolatfelvétel semmire nem kötelezi Önt, egyszerűen csak elkezdjük megbeszélni, hogy dolgozzunk-e közösen.

A kulcsrakészen kapott minőségben biztos lehet. Évtizedek óta szenvedélyesen kertészkedünk, munkánk átlátható, minden lépést egyeztetünk Önnel.

Ami viszont biztos: a leggyorsabban és legkényelmesebben a kulcsrakész kertfüvesítésünkkel érheti el, hogy kertjében selyemzöld gyep pompázzon.

Molnár Gábor Éva, a füvesasszony