Rólunk írták - szolgáltatás

Megoldó napra  miért  gyere el?
Elolvasom
Megoldó napra miért gyere el?
2018. Június 14.
Sokat töprengtem, hogy elutazzunk-e több száz kilométert, jelentkezzek-e a megoldó napra. Nem a pénz miatt, hanem a hosszú út miatt. De összefoglalva azt mondom: MEGÉRTE!!!
Professzionális szintű
Elolvasom
Professzionális szintű
2017. Április 06.
Professzionális szintű és érthető nyelvezetű tájékoztatás. Nem mindenáron "Meggyőzöm a vevőt" ... közös gondolkodás a kerttel kapcsolatos elvárásokról,
Egy szegedi főorvos ajánlása
Elolvasom
Egy szegedi főorvos ajánlása
2015. November 20.
Szegedi Dr. Mészáros Gyula véleménye Molnár Gábor Éva kertészmérnök kertépítési, füvesítési és automata öntözőtelepítési munkájáról.A kertünk húsz éves, kiritkult, elgyomosodott pázsitját több alkalommal is megpróbáltuk feleségemmel helyenkénti újratelepítéssel helyrehozni, de a várt siker sajnos elmaradt. 
Szegedi Dr. Gróf Endre ajánlása
Elolvasom
Szegedi Dr. Gróf Endre ajánlása
2015. November 20.
A szegedi lakás otthon kiállításon találkoztam Mg Park kertépítő vállalkozással. Hogy miért döntöttünk úgy, hogy önöket kérjük fel kis udvarunk füvesítésére, automata öntözőrendszer lehelyezésére?
Dobai Tibor Növényvédő mérnök ajánlása
Elolvasom
Dobai Tibor Növényvédő mérnök ajánlása
2015. November 20.
Idén márciusban nyilvánvalóvá vált számomra, hogy a gyepünk újratelepítésre szorul. Ezirányú ismeretség híján, az Interneten kezdtem el keresni olyan szakértőt, akire ezt rábízhatom. Rögtön az első szűrés során feltűnt Éva és István honlapjának igényességről és szakmai elkötelezettségről árulkodó tartalma, valamint letisztult megjelenése. 
Dr.Szabó Edgár ajánlása
Elolvasom
Dr.Szabó Edgár ajánlása
2015. November 20.
Örömünkre szolgált, hogy a nyár folyamán, új lakásunk építkezési törmelékekkel hátrahagyott  kertjének rendezése ügyében sikerült Önökre találnunk az Internet segítségével.  Bár őszintén megvallva nem önök voltak az elsők, akiket felhívtam, és szaktanácsadást, javaslatot, véleményt kértem. Azonban számos megbízhatatlan, nem hozzáértő, pontatlan ál-szakemberbe botlottunk.
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Kertfenntartás és kertfüvesítés
Így füvesíts
Bizonytalan vagy a kertben?
Gyere el Workshopjainkra és tanuld meg Évától, a füvesasszonytól hogyan lehet a Te kerted is irigylésre méltóan szép!
Azt, hogy mitől lesz a gyep egy dús smaragdzöld szőnyeg, az örökzöldek pedig kicsattanóan egészségesek!
További részletek
Mit kezdj a vakonddal