ORBIT Calcium Inhibitor vízlágyító szűrő

Gyártó: Orbit
Webshop ár:
10 188 Ft

ORBIT Calcium Inhibitor vízlágyító szűrő

Megspórolhatunk a használatával magunknak némi bosszankodást, ha olyan vízzel rendelkezünk lakóhelyünkön, ami erősen kalciumos „vízköves” lerakodásra hajlamos.
 
Az ORBIT Calcium Inhibritor szűrő lágyítja a vizet, mivel egy polifoszfát tartalmú műgyantabetét helyezkedik el a szűrőházban. Tökéletes választás a  teraszhűtő készülékekhez. Használatával, kevesebb alkalommal kerül sor a vízkő okozta szükséges fúvóka karbantartásra.

A vízlágyító szűrőt csatlakoztassa a közcsavar segítségével a vízforrásra, ügyelve a folyásirányra (ami a szűrő oldalán egy nyíllal van jelölve) a kültéri hűtő rendszer elejére,majd  öblítse át szabad kifolyással és csak ezután kösse össze a kültéri rendszerrel. Ügyeljen az O gyűrű illeszkedésére.

Ajánlás:
-a kültéri párásító egész nyári szezon alatti használta esetén érdemes minden évben lecserélni a vízlágyító szűrőt a rendszerben.

Ehhez a termékhez még senki nem szólt hozzá. Legyen Ön az első.
Írjon véleményt!

Termékhez ajánljuk

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Kertfenntartás és kertfüvesítés
Így füvesíts
Bizonytalan vagy a kertben?
Gyere el Workshopjainkra és tanuld meg Évától, a füvesasszonytól hogyan lehet a Te kerted is irigylésre méltóan szép!
Azt, hogy mitől lesz a gyep egy dús smaragdzöld szőnyeg, az örökzöldek pedig kicsattanóan egészségesek!
További részletek
Mit kezdj a vakonddal