Nemastár 50 milliós kiszerelés ( helyett mást ajánlok)

Gyártó: E-Nema GmbH

A hat  hetis   gyártási  lejárati dátum és a  szállítási körülmények  miatt ezen a tavaszon már árút nem rendelek internetes  vásárlásra. Helyette   egy új terméket javasolok: ide  kattinson megismeréséhez.

Biológiai rovarölőszer
Steinernema carpocapsae fonálférgeket tartalmaz. Ezek a speciális rovarpatogén fonálférgek a bogarak talajban lévő lárváit és bábjait aktívan keresik és megfertőzik.Más  élő  szervezetekre  nem hat. A fertőzést követő második-harmadik napon a bogárlárva elpusztul.

  • A védekezést az első károsított növények észlelésekor vagy a fiatal lárvák (mocskos  pajor ,lótetű )megjelenésekor kell elkezdeni.  
  • A kijuttatást célszerű estefelé  végezni  úgy,  hogy  azt követő öntözéssel  a gyep  felszáradhasson estig.
  • A készítmény alkalmazásának előfeltételei a nedves talaj és a 12-30 °C közötti talajhőmérséklet.
  • A kezelést követően fél órán belül meg kell öntözni a területet majd az optimális hatás elérése érdekében 3-4 héten keresztül nedvesen kell azt tartani.
  • Kijuttatható a talajra permetezve, öntözőrendszeren keresztül, kézi permetezővel illetve locsolókannával is.
  • Az elpusztult lárvát pedig több ezer új fonálféreg hagyja el, melyek újabb lárvát kezdenek keresni.
  • 50 millió fonálférget tartalmazó készítmény 100 m2 terület kezelésére elegendő ( 0,5 millió /m2).

A készítményben található fonálférgek hazánkban őshonosak. Melegvérű állatokra, emberre és növényekre teljesen ártalmatlanok. Használatuk során nem alakul ki rezisztencia ellenük.

Kifejlett vakondtücsök (lótücsök, lótetű) ellen a kezelést érdemes még a peterakási időszak előtt, talajhőmérséklettől függően legkésőbb május végéig elvégezni, de szükség esetén szeptember végéig használható.

Gyepterületen a készítményt a lószúnyog lárvák ellen szeptember-október hónapokban, a rovar rajzása után 2 héttel célszerű kijuttatni.

Vásárlás után 2 hétig lehet tárolni odahaza  6-12 Co .

 

 

Pósa Gizella
2017. Szeptember 12.
A szomszédunkban állattartás miatt a ganérakásból a kertembe az új füvesítést kellett megvédeni a Nemastár készítménnyel, mert szívesebben részesítem a mikrokészítményeket előnybe a vegyszerek helyett.Jól sikerült a támadók megsemmisítése. A fűállomány megmenekült.Ajánlom azoknak akik a közvetlen környezetüket óvják, mintsem rombolják.
Írjon véleményt!

Termékhez ajánljuk

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Kertfenntartás és kertfüvesítés
Így füvesíts
Bizonytalan vagy a kertben?
Gyere el Workshopjainkra és tanuld meg Évától, a füvesasszonytól hogyan lehet a Te kerted is irigylésre méltóan szép!
Azt, hogy mitől lesz a gyep egy dús smaragdzöld szőnyeg, az örökzöldek pedig kicsattanóan egészségesek!
További részletek
Mit kezdj a vakonddal