Lóbogár ( lótücsök) gondok nálunk, de már kezelve…

Mivel a kertünk nagyon fertőzött volt, a környékünkön szinte az összes gazdaboltot felkerestük. Ajánlották mindenhol az egyetlen megvásárolható lőtetű irtó szert,  amire elég sok pénz költöttünk, hiszen többször használtuk. Sajnos a rengeteg lyuk nem tűnt el a kertből, sőt szaporodott. A kertünkben a gyep, és a növények viselték a következményeit a sok élősködőnek.

Folyamatosan az interneten olvastam erről a problémáról megoldásokat, de sikerrel nem járt egyik sem. A Facebookon találtam rá a kertfüvesítés honlapra. Átolvastam a termékekről szóló tájékoztató  és ott találtam rá  a Horto Bio termékre. Megrendeltem, és kapcsolatba léptem Évával. Személyében egy nagyon segítőkész nagy szakmai tudású embert ismertem meg. A vele történt konzultáció után a terméket a kertben szétszórtuk, és nagy locsolás következett. Kétszer ismételtük meg ezt a folyamatot. A kertbe a fű gyönyörű sűrű lett, minden fűnyírás után a lyukakat nézzük, és kb. 80% eltűnt. Még nagyon kevés lyuk van, még találunk lóbogarakat a fűbe, de nagyon elenyésző.

Nagyon köszönjük a segítséget neki, és ajánlani tudom a terméket azoknak, aki hasonló problémával küzdenek, mint mi.

Bizalommal forduljanak Évához tanácsért!

Zippenfénigné Kati
Komárom Esztergom megyei lakos

2014.07.14.

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Kertfenntartás és kertfüvesítés
Így füvesíts
Bizonytalan vagy a kertben?
Gyere el Workshopjainkra és tanuld meg Évától, a füvesasszonytól hogyan lehet a Te kerted is irigylésre méltóan szép!
Azt, hogy mitől lesz a gyep egy dús smaragdzöld szőnyeg, az örökzöldek pedig kicsattanóan egészségesek!
További részletek
Mit kezdj a vakonddal