Kertépítés

Gyepszőnyegezés hatása
Elolvasom
Gyepszőnyegezés hatása
2015. November 20.
Gyepszőnyeggel készen kapjuk azt az eredményt, amelyet füvesítéssel egy éven át tartó munkával érhetünk el. A kert azonnal zöld pompába öltözik, és szinte varázsütésre megváltoztatja a kertet. Történt pár éve, hogy a megrendelő nem tudott a munkája miatt odahaza lenni (jellemző) és késő délután, amikor hazaért, míg mi az utcán gyepszőnyegeztünk addig bement az udvarba.
A kert ellensége  a rovarkártevők és a vakond
Elolvasom
A kert ellensége a rovarkártevők és a vakond
2015. November 20.
A kert ellenségei – hogyan űzd ki a vakondot? Amikor elkészül a kert, mindenki boldog és vidáman telnek a hónapok. Minden szépen fejlődik és minden kis levél óriási boldogság a kertészkedőnek, akit a sikerélmény elbódít ... Aztán megérkezik a nyár és furcsa dolgok történnek.
Műszaki megoldások a füvesítésben
Elolvasom
Műszaki megoldások a füvesítésben
2015. November 20.
1.Dezorion megoldások a talajerózió hatása ellen A földmedrű vízelvetető árkok nem tartják meg alakjukat mindaddig, míg a gyepállomány gyökérzetével át nem szövi a mélyebb talajréteget is, sőt nagy vízsodrás esetén még a kimosódás veszélye is fennáll.
Exkluzív pázsithatás a fűmagválasztáson múlik
Elolvasom
Exkluzív pázsithatás a fűmagválasztáson múlik
2015. November 20.
  Lélegzetelállító hatás, amikor az ember belép egy ilyen  kertbe…  Ezzel az élménnyel, ha találkozik egyszer, nem fog lemondani róla soha többet…Valamikor, jó pár évvel ezelőtt egy kertépítés során kipróbáltam egy újfajta
Sziklakert ötletek
Elolvasom
Sziklakert ötletek
2015. November 20.
A sziklakert építése kétségkívül nagy tapasztalatot és gyakorlatot igényel. Első ránézésre egy sziklakert megtervezése nem tűnik bonyolultnak, de amikor belekezdünk, kiderül, hogy a tervezés nélküli sziklakertek egyszerűen nem mutatnak jól.  
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Kertfenntartás és kertfüvesítés
Így füvesíts
Bizonytalan vagy a kertben?
Gyere el Workshopjainkra és tanuld meg Évától, a füvesasszonytól hogyan lehet a Te kerted is irigylésre méltóan szép!
Azt, hogy mitől lesz a gyep egy dús smaragdzöld szőnyeg, az örökzöldek pedig kicsattanóan egészségesek!
További részletek
Mit kezdj a vakonddal